StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ракети полетять масово": астролог назвав найнебезпечніші дні серпня 2024 для України

30 липня 2024, 16:46оновлено 4 серпня, 12:09
670
У деякі дні в серпні потрібно бути дуже обережними, адже можливі ракетні та дронові атаки, пожежі, аварії та інші неприємні ситуації.
Влад Росс, гороскоп
Астролог назвав найнебезпечніші дні серпня 2024 для України/ колаж: Главред, фото: скрін, depositphotos.com/ua

Відомий український астролог Влад Росс у новому гороскопі на серпень розповів, коли будуть найскладніші періоди серпня 2024 року.

Радимо також прочитати матеріал: Як очистити срібло від чорноти: біохімік назвав найпростіший спосіб відновлення

Росс зазначив, що 19-20 серпня буде жорсткий тау-квадрат. Загалом напруга буде формуватися з 12 серпня і триватиме аж до Дня Незалежності України. 12-24 серпня буде найнебезпечнішим періодом у плані ракетних і дронових атак країни-агресорки Росії на Україну. За словами астролога, у цей період часу ракети "Циркон" і "Кинджал" можуть полетіти масово.

"16-20 серпня – квадрат Марса і Сатурна, а також Юпітера і Сатурна. Це один із найнебезпечніших і найруйнівніших транзитів. У цей час потрібно бути обережнішими в поїздках, за кермом. Можуть бути вибухи, пожежі, аварії та інші неприємні ситуації. Для південного регіону України (Миколаєва, Херсона, Одеси) це буде найнесприятливіший період", – зазначив Влад Росс.

Також він зазначив, що 2, 19, 23 і 28 серпня будуть напружені аспекти Венери. У ці дні можуть загострюватися конфлікти, також є ризик виникнення непорозуміння, сварок, нетерпимості, небажання чути партнерів. За словами астролога, в цей період часу буде складно досягти компромісу, люди проявлятимуть себе абсолютно несподівано, а емоції заважатимуть робити правильний вибір. У ці дні можна посваритися навіть із тими діловими партнерами, з якими пов'язують роки співпраці.

"3-7 і 27-30 серпня – стаціонарний Меркурій. У цей час взагалі нікуди не можна їздити, а також не можна робити покупки. Запускаючи будь-які процеси в ці дні, будьте готові до того, що вони ніяк не будуть розвиватися або тягнутимуть в минуле", – сказав астролог.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс озвучив гороскоп на серпень-2024:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Раніше астролог Ангеліна Вакуліна розповіла, які місця та області України в небезпеці. Вона назвала місто, де може бути удар найближчим часом.

Також раніше астролог Ангеліна Вакуліна спрогнозувала, коли буде завершення війни та повернення територій. Вона розповіла, які 8 міст України в небезпеці і чого чекати від Росії.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти