StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень 17-23 липня: Овнам - труднощі, Ракам - пристрасть

15 липня 2023, 15:45
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає романтика, а кого бажання усамітнитися.
Любовний гороскоп на тиждень 17-23 липня
Любовний гороскоп на тиждень 17-23 липня / колаж: Главред, фото: pexels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто бути більш уважним, а кому більш стриманим.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Після того, як ви були доведені до межі в любові, важко адекватно пояснити іншим ті емоції, які ви відчуваєте. Не впадайте у відчай, якщо вам важко зв'язатися зі своїми друзями або знайти когось, хто вас вислухає.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Втеча від своїх проблем ніколи не буде рішенням, коли справа стосується ваших особистих стосунків. Коли ви перебуваєте у складних обставинах, ви можете відчути бажання втекти, щоб піти від усього. Але це неправильно.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Зв'язок зі спорідненою душею - дуже зворушлива і надихаюча подія. Коли ви нарешті зустрінете когось, хто з певної причини виявиться частиною вашого життя, запитайте, що це за причина. Дослідіть минуле своєї другої половинки і подивіться, чи були моменти часу, коли ваше життя якимось чином збігалося.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Любов і пристрасть дають відчуття задоволення. Ваш досвід може бути гнітючим, якщо у вас складається враження, що ви докладаєте багато зусиль для своїх стосунків, але не отримуєте нічого позитивного замість своїх зусиль.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Шматочки головоломки починають складатися воєдино. Речі, які, як ви очікували, будуть виступати в якості бар'єрів, більше не є проблемою. Вам дається добро на продовження, і все, що вам потрібно, щоб чудово провести час з людиною, яка стала любов'ю всього вашого життя - у вашому розпорядженні.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Коли друг або коханий розкриває вам щось особисте, це може бути важко зрозуміти, але за цим стоїть причина, і ця мета полягає в тому, щоб вас любили беззастережно, без будь-якого судження, яке ви можете надати. Можливо, вам доведеться пройти такий тест.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Романтика оточує вас всюди. Вам не потрібно виходити зі своєї печери, щоб знайти щастя, незалежно від того, зустрічаєтесь ви з кимось чи ні. Якщо ви хочете зміцнити близькість зі своїм партнером, подумайте про те, щоб приготувати для нього їжу.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ваші зв'язки помітно покращилися. Тепер легко тримати контроль над собою в милій і співчутливій манері. Як результат, незабаром у вас буде хороший підхід до досягнення всіх ваших цілей у стосунках, тому що ви почали з себе.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Якщо ви та ваш партнер перебуваєте у міцних стосунках, може здатися, що ваш зв'язок розширюється. Можливо, ви не готові самостійно вирішувати деякі аспекти свого любовного життя, але ваші друзі та родина можуть направити вас у правильному напрямку.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Ваші стосунки зараз переживають перехідний період, що чудово. Це може призвести до величезних відкриттів щодо моделей, які ви повторювали у своїх партнерських стосунках, аж до дитинства та партнерських стосунків, які мали ваші батьки.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Хоча зараз фантастичний час для розвитку дружби, будьте обережні, щоб це не відбулося за рахунок усіх ваших інших зобов'язань. У вас є сильне бажання поговорити з вашими близькими товаришами і знайомими, тому що ви відчуваєте особливо веселий настрій. Ви можете виявити, що не можете проводити достатньо часу зі своїм партнером.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Відносини, які ви нещодавно встановили, ймовірно, триватимуть довго. Зусилля, які ви вклали у встановлення зв'язку, окупляться, адже у вас вже давно є почуття. Закладається фундамент вашого пристрасного зв'язку. Не дозволяйте своїм емоціям заважати прийняттю рішення, оскільки вони можуть відвести вас у неправильному напрямку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти