StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень 14-20 серпня: Рибам - новина, Раку - урок

12 серпня 2023, 23:49
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає хороша новина, а кого руйнування відносин.
Любовний гороскоп на тиждень 14-20 серпня
Любовний гороскоп на тиждень 14-20 серпня / колаж: Главред, фото: pexels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто готуватися до труднощів розлучення, а кому до хорошого тижня.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Цього тижня ваше серце може перетворитися на руйнівну кулю. Коли ви вносите будь-які важливі зміни, подумайте про методи, які ви використовуєте або хочете використовувати для досягнення цього.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Вам не потрібно дбати про думку вашої родини, коли справа доходить до вашого особистого життя. Насправді, ви можете зрозуміти, що настав час більше зосередитися на тому, що ви хочете і потребуєте — немає необхідності надавати пріоритет усім іншим.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Ви готові сказати те, чого ніколи не говорили, щоб отримати те, чого ніколи не було в сердечних справах. Можливо також, що змінюється не те, що ви говорите комусь іншому, а те, що ви говорите собі!

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Любов до себе стала для вас головним уроком за останні кілька тижнів. Цілком можливо, що ви зрозумієте, що у вашому соціальному житті щось не так - принаймні один із ваших так званих друзів може відволікати увагу, а не сприяти вашому здоровому почуттю себе.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні ви можете відчувати себе нестримним - і ви дійсно такі! Які б зміни ви не зробили зараз, вони можуть абсолютно вплинути на ваше особисте життя. Якщо ви перебуваєте в партнерстві, то вам може здатися, що в цьому є щось несвіже і що ви повинні здригнутися.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Цього тижня ваші бажання сильніші, ніж зазвичай, як і ваша здатність досягати того, чого ви найбільше хочете. Насправді, ви можете зробити несподівані кроки, щоб отримати те, чого ви прагнете в любові.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Ви можете прийняти радикальне рішення, щоб мріяти про нову мрію, коли справа доходить до вашого особистого життя, а потім вхопитися за неї! Це буде звивистий шлях до любові, але постарайтеся не загрузнути в ньому. Любов не завжди легка, але ви знаєте, що це завжди того варте.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У вас є космічний зелений прапор, щоб рухатися в іншому напрямку зі своїм партнером у вашому любовному житті - і це саме те, що вам двом потрібно, щоб оживити стосунки! Ви можете не завжди погоджуватися на все, але є одна річ, в якій ви двоє повинні зіткнутися: ваш любовний зв'язок.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Багато що залежить від вашого статусу у стосунках цього тижня. Якщо ви втягнуті в гірке розлучення або розрив, пов'язаний з правовою системою, все може стати більш ніж брудним. Цілком можливо, що несподіваний поворот у вашій судовій справі коштуватиме вам більше грошей і стресу, ніж передбачалося.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Можливо, ви відчуваєте себе сексуальніше, ніж зазвичай, але ця посилена енергія може бути легко спрямована помилковим шляхом, якщо ви не будете обережні. У одиноких може виникнути спокуса познайомитися з кимось, кого вони випадково зустрічають, не проявивши попередньої належної обачності.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Ви та ваш партнер готові перегорнути сторінку та рухатися вперед у новому напрямку ваших стосунків. Навіть якщо ви все ще не згодні з домашнім питанням, ви, ймовірно, зробите все можливе, щоб ігнорувати будь-які кричущі, невирішені проблеми.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Ви можете бути переповнені хвилюванням через неймовірні новини, якими ви не можете дочекатися, щоб поділитися зі своїм партнером. Це може конкретно стосуватися ваших грошей або роботи, але також може стосуватися всього, що вплине на повсякденне життя.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти