StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коли помре Путін і в РФ почнеться війна: астролог склав особистий гороскоп для президента Росії

14 березня 2022, 08:49оновлено 14 березня 2022, 09:41
Швидка смерть глави країни агресорки неминуча, стверджує астролог.
Коли помре Путін і в РФ почнеться війна: астролог склав особистий гороскоп для президента Росії
Астролог склав особистий гороскоп для Путіна/ Reuters

Президент країни-агресорки Володимир Путін швидше за все помре через один-три місяці. Такий прогноз виданню "Телеграф" зробив відомий російський астролог, який для власної безпеки бажає залишатися анонімним.

Він також розповів, що вже за місяць-півтора в Росії може розпочатись серйозна війна.

Після початку війни Росії проти України астролог склав особистий гороскоп для Володимира Путіна. Він стверджує, що для Путіна неминуче настане швидка смерть.

відео дня

"Швидка смерть Володимира Володимировича неминуча. Наразі проглядається два варіанти – смерть від хвороби або насильницька загибель. Що це буде – замах, військовий удар чи щось інше, важко сказати", – зазначив астролог.

Він додав, що в Росії може спалахнути війна. Астролог бачить у близькому майбутньому вогонь, руйнування та багато смертей, зокрема і в столиці країни Москві, а також у найбільших містах, наприклад, Санкт-Петербурзі. Війну в РФ він бачить "в найближчі місяць-півтора".

"Я не дуже знаюся на політиці, але можу здогадуватися, що причиною війни в Росії буде кампанія проти України. Ця війна прийде і на нашу територію. Не знаю як, можливо, ми зачепимо НАТО, і воно відповість, можливо, будуть протести, які переростуть у громадянську війну, можливо, щось ще, але, на жаль, дії російської влади можуть стати причиною військових дій і на нашій території", – сказав астролог.

Він уточнив, що в разі, якщо Путін помре або його усунуть від влади найближчим часом, то війни в РФ вдасться уникнути, а також закінчиться війна в Україні.

Раніше повідомлялося, що в Росії вимагають усунути Путіна з президентського крісла. Громадський та політичний діяч РФ Леонід Гозман вимагає, щоб депутати Федеральних Зборів РФ розпочали процедуру усунення Володимира Путіна з посади президента.

Також раніше грузинський актор, режисер, сценарист і співак Вахтанг Кікабідзе заявив, що якщо президент Росії Володимир Путін не загине у війні Росії з Україною, то його неодмінно вб'ють свої ж. Свої переконання артист аргументує історією РФ, в якій, за його словами, було чимало таких "випадкових смертей".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти