StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Китайський гороскоп на березень: що готують зірки в перший місяць весни

1 березня 2024, 14:19
Кролик, нехай перша половина березня допоможе вам відновити душевні сили.
Китайський гороскоп на март
Китайський гороскоп на березень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Китайський гороскоп - це дивовижна система, яка проникає в таємниці людської долі, ґрунтуючись на стародавніх китайських вченнях і мудрості, що налічують тисячі років. На відміну від західної астрології, китайський гороскоп спирається на цикли, пов'язані з роками і тваринами. Що готує китайський гороскоп на березень розповідаємо нижче.

Китайський гороскоп на березень - Щур

Щур, перша половина березня буде для вас прекрасною. Ті з вас, хто загруз у судових тяганинах будь-якого роду або намагається покласти край шкідливій практиці на своєму робочому місці чи в суспільстві, отримають повну підтримку космічних сил. Тільки постарайтеся уникати брехні й нечесності. Це може перешкодити роботі. Друга половина березня буде для вас більш спокійною і безтурботною. Під цим впливом зарядіть свої батарейки і заспокойте серце та дух. Невеликий перепочинок зараз (або відпустка!) дуже допоможе вам згодом із гордістю перетнути фінішну лінію.

Китайський гороскоп на березень - Бик

Бик, перша половина березня стане для вас мішком змішаних вражень. У деякі дні на вас чекає тріумф, в інші доведеться зціпити зуби і терпіти роздратування у своєму колі спілкування, на роботі або в інших місцях. Постарайтеся зберігати ясну голову під час усього цього. У цьому можуть допомогти медитація, йога або інші заспокійливі практики (наприклад, чайні ритуали). Другу половину березня краще присвятити інтровертним заняттям, особливо якщо ви творча людина, яка відкладає завершення своїх поточних творчих проєктів. Не дозволяйте тиску оточуючих змушувати вас бігати по колу. Скоро, через кілька місяців, на вас чекають грандіозні зміни. Те, що ви робите зараз, вплине на те, як це відбудеться.

відео дня

Китайський гороскоп на березень - Тигр

Березень принесе вам масу суперечливих вражень, особливо якщо ви почуваєтеся самотнім у своєму оточенні або вам здається, що ніхто навколо не розуміє вас і ваших мотивів. Не дозволяйте цим думкам затягувати вас. Знайдіть розраду в собі і будьте самі собі найкращим другом. Декому з вас буде корисно вирушити в самотню подорож, яка допоможе вам глибше з'єднатися зі своєю душею. Друга половина березня буде для вас дуже прибутковою, особливо якщо ви працюєте у сфері бухгалтерії або ведете власний бізнес. Тільки постарайтеся не вступати в ризиковані союзи, що обіцяють тонни золота. Вони можуть не виправдати очікувань.

Китайський гороскоп на березень - Кролик

Кролик, нехай перша половина березня допоможе вам відновити душевні сили. Зосередьтеся зараз на догляді за собою і не напружуйтеся, займаючись спортом, відвідуючи спа-салон або розважаючись у відпустці. Нові заняття не рекомендуються через розслаблений характер космічних сил, що впливають на вас. Час для цього прийде пізніше. Друга половина березня зараз у розпалі. Якщо ви дотримуватиметеся наведених вище порад, то в другій половині місяця почуватиметеся врівноважено і стабільно, запрошуючи до себе чудові враження і можливості. В іншому разі ви виявите, що стаєте дедалі неспокійнішими й нестійкими і можете зовсім закинути справи.

Китайський гороскоп на березень - Дракон

Дракон, ви будете вершити свою долю в першій половині березня. Тому ретельно вибирайте свої заняття як у професійній, так і в особистій сфері життя. Кожне з них впливатиме на всі інші сфери вашого життя. Якщо ви відчуваєте в собі покликання, станьте волонтером у благодійних організаціях або акціях. Це розкриє глибини вашої душі. У другій половині місяця вам рекомендується бути вдумливими, особливо якщо ви піддавалися негативному тиску з боку однолітків або стикалися з негативними наслідками через заздрісних людей у вашому колі спілкування. Не ігноруйте червоні прапорці!

Китайський гороскоп на березень - Змія

Змія, будьте спокійні цього місяця, у березні. Зараз за лаштунками для вас готується щось прекрасне, що вимагає від вас залишатися на місці й нічого не зіпсувати через нетерпіння. У першій половині місяця вам буде корисно зайнятися освітою або особистісним зростанням. Друга половина місяця розвиватиметься відповідно до цього, стаючи або сильнішою і стабільнішою для вас, або перетворюючись на купу вільних кінців, які необхідно зв'язати. Смирення допоможе вам досягти першого. Тільки переконайтеся, що ви не плутаєте смирення з браком упевненості в собі. Це не одне й те саме.

Китайський гороскоп на березень - Кінь

Коник, перша половина березня стане для вас цікавим експериментом, усвідомлюєте ви це чи ні. Ви дізнаєтеся про своїх ближніх більше, ніж коли-небудь знали, і, можливо, будете шоковані тим, що дізнаєтеся. Це допоможе вам відокремити пшеницю від полови і мати справу тільки з тими, хто відповідає вашим вищим інтересам. Через це друга половина місяця буде дуже орієнтована на стосунки. Чи то романтичні, чи інші стосунки, найбільшу радість ви знаходитимете в компанії лише обраних. Решта, включно зі скептиками і творцями перешкод, вас анітрохи не хвилюють.

Китайський гороскоп на березень - Коза

Козо, будьте спокійні й не поспішайте. Ваша душа жадає відпочинку і відновлення. Тому вам буде добре, якщо ви знайдете спосіб зробити собі такий подарунок - чи то відпустка на самоті, чи то спа-день, чи то розмова зі старим другом, чи то психотерапевтом, чи то щось іще. Будьте самі собі найкращим другом. Друга половина місяця буде ще більш спокійною і безтурботною, ніж перша. Не чиніть опір цьому. На вас чекають великі справи, і вам потрібен цей період відпочинку, щоб ви могли зустріти ці випробування у всеозброєнні. У цей час вам також буде корисно зміцнити свої кордони і відмовитися від схильності догоджати людям.

Китайський гороскоп на березень - Мавпа

Мавпа, перша половина місяця стане часом оцінки та роздумів. Що принесло вам користь? Які звички вам слід виключити або замінити? Чи живете ви життям своєї мрії, чи ви живете чужою мрією, а не своєю? Запишіть свої відповіді в журнал і перейдіть до суті питання. Якщо ви успішно врахуєте все, що було в першій половині, друга половина швидко стане для вас періодом консолідації та успіху. Ваш темп теж може прискоритися, і ви самі цього не помітите. Просто пам'ятайте: ви маєте нескінченну здатність до зростання і трансформації. Тому те, чого ви не знаєте зараз, ви зможете дізнатися в міру просування вперед.

Китайський гороскоп на березень - Півень

Півень, перша половина березня стане для вас періодом радості й щастя як в особистому, так і в професійному житті. Ті з вас, хто в цей час буде присутнім на сімейному заході, відчують безліч несподіваних змін. Це може бути чиєсь весілля, хрестини або щось, пов'язане з ритуалами і традиціями. Друга половина місяця обіцяє бути для вас більш розслабленою і спокійною. По суті, турбота про себе в цей період означатиме, що ви подвоїли свої переконання й обраний шлях. Це особливо актуально, якщо ви спортсмен або займаєтеся будь-яким видом спорту.

Китайський гороскоп на березень - Собака

Собака, ваша доля в березні пов'язана зі знаком зодіаку Півень, особливо якщо у вас є брат чи сестра, друг, колега або кохана людина з цим знаком зодіаку. Тому прочитайте і їхній гороскоп. Якщо ви довіряєте своїм порадам і уважно ставитеся до того, що помічаєте у своєму оточенні, все буде добре. Суперечки також швидко вирішаться. Друга половина місяця обіцяє стати для вас більш сприятливим періодом для співпраці. Тож будьте більш командними, бо той, хто намагається накласти печатку індивідуальності на роботу групи, тільки нашкодить проєкту і не принесе користі собі. Ви зможете побудувати міцні дружні стосунки, якщо зумієте добре працювати разом.

Китайський гороскоп на березень - Кабан

Кабан, перша половина березня обіцяє стати для вас веселим періодом. На вас чекають вечірки, збори, захопливі бесіди з друзями і багато іншого. Дозвольте своєму соціальному метелику проявитися просто зараз і станьте життям тусовки! Хто знає? Можливо, ви і ваші друзі вирушите в спонтанну пригоду. Друга половина місяця спиратиметься на досвід першої. Тож зараз усе висить у повітрі. Поки ви пам'ятаєте, що для вас дійсно важливо, а що ні, все буде добре. Світ сповнений найрізноманітніших людей, які живуть абсолютно різними життями. Ви теж один із таких людей.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти