StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Китайський гороскоп на лютий: що готують зірки в останній місяць зими

29 січня 2024, 18:01оновлено 30 січня, 19:04
Дізнайтеся, що готують зірки кожному знаку зодіаку в лютому.
Китайський гороскоп на февраль
Китайський гороскоп на лютий / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Китайський гороскоп - це дивовижна система, яка проникає в таємниці людської долі, ґрунтуючись на стародавніх китайських вченнях і мудрості, що налічують тисячі років. На відміну від західної астрології, китайський гороскоп спирається на цикли, пов'язані з роками і тваринами. Що готує китайський гороскоп на лютий розповідаємо нижче.

Китайський гороскоп на лютий - Щур

Карма в сердечних справах на вашому боці, тому не бійтеся бути самим собою. Той, хто скористався вами в минулому, заплатить за це зараз, а доля допоможе вам знайти щастя в майбутньому. Якщо є можливість, перейдіть цього місяця в режим інтроверта або скоротіть час спілкування з людьми. Енергія цього місяця більше сприяє особистим роздумам і перебудові. Якщо ви відчуваєте в собі покликання, проведіть цього місяця ритуал успіху, щоб привернути більше багатства і можливостей. Якщо ваші життя тісно переплетені, ви можете запросити до участі членів своєї сім'ї.

Можливо, вам буде цікаво: Китайський гороскоп на лютий: що готують зірки в останній місяць зими.

відео дня

Китайський гороскоп на лютий - Бик

Птах, який будує гніздо, врешті-решт відкладає яйце. Це ваша мудрість на цей місяць у любовному житті. Не дозволяйте людям, які ні до чого не зобов'язують, витрачати ваш час. Ритуал перерізання шнура допоможе вам очистити ауру і залікувати внутрішні рани в цей час. Ви також можете поєднати його із зануренням у ванну, щоб допомогти вам відновити свої енергетичні центри. У кар'єрі цього місяця дотримуйтеся простоти і прямолінійності. Що більше ви зараз слухаєте (і тримайте вуха відкритими), то легше вам буде рухатися вперед.

Китайський гороскоп на лютий - Тигр

Доля вашого особистого життя цього місяця перебуває у ваших руках. Якщо ви дотримуєтеся своїх цінностей і поважаєте себе, то все буде добре, і ви ухвалите правильне рішення. Якщо цього місяця вам захочеться почитати окультну або тематичну книжку, яка не має нічого спільного з вашим життям або інтересами, довіртеся інтуїтивному бажанню і відкрийте її. Те, що ви дізнаєтеся, вразить вас. Будьте обережні, змішуючи роботу і любов. У майбутньому це може обернутися проти вас.

Китайський гороскоп на лютий - Кролик

У коханні довіряйте своїй інтуїції. Якщо вона підказує вам, що хтось зацікавлений у вас, вірте їй. Якщо ж їхня поведінка, як і раніше, залишає бажати кращого, можливо, вони ще не готові до стосунків або переживають якусь особисту кризу за лаштунками й емоційно не готові. Це не засудження вас і вашої привабливості. Цього місяця йдіть менш второваною дорогою, чи то вибір вбрання, чи то творча діяльність. На вас і з вами чекає щось геніальне і незвичайне. Якщо ваша інтуїція підказує вам, що потрібно шукати нові можливості, довіртеся їй. Космічні сили підтримують ваші кар'єрні плани і приведуть вас до правильного наступного кроку, якщо ви приведете все в рух.

Китайський гороскоп на лютий - Дракон

Цього місяця ваше любовне життя може бути трохи бідним і несмачним, але не хвилюйтеся. Незабаром усе налагодиться. А поки що насолоджуйтеся часом, проведеним із близькими, і балуйте себе заняттями з догляду за собою. Якщо ви відчуваєте в собі потребу, зробіть цього місяця підношення предкам і висловіть свою подяку за всі удачі, якими ви насолоджувалися дотепер у житті й сподіваєтеся насолоджуватися в майбутньому. Ви також можете носити талісман, щоб закріпити удачу. Будьте обережні, змішуючи роботу і дружбу! Космічно ви рухаєтеся до фази, що стосується цього аспекту. Поки ви дотримуєтеся професійного підходу, все буде добре. Якщо ж ви дозволите кордонам розмитися, у вас може не вийти.

Китайський гороскоп на лютий - Змія

Енергетика місяця не надто сприятлива для вашого особистого життя, особливо якщо ви самотні. Вам буде краще, якщо ви проведете час на самоті й перебудуєте себе, відсторонившись від партнерства. Якщо ви нещодавно пережили втрату або розірвали стосунки з другом через зраду, запаліть цього місяця чорну свічку з наміром закрити цю главу і рухатися далі. Це полегшить тягар, що лежить на вашій душі. Командна робота робить мрію реальністю! Така мудрість цього місяця, пов'язана з вашою трудовою діяльністю. Ви навіть можете пригостити своїх колег закускою або кавою, щоб висловити їм свою вдячність після довгих годин напруженої роботи.

Китайський гороскоп на лютий - Кінь

Якщо ваш нинішній партнер або любовний інтерес нагадує вам когось із минулого або колишнього, не плутайте нинішні стосунки з минулими. Інакше ви можете покарати невинного за чужі помилки. Крім того, якщо ви подумували про відвідування сеансу терапії/консультування, енергія цього місяця чудово підходить для таких починань. Ви навіть можете придбати терапевтичний зошит і займатися вдома. Цього місяця у вашому робочому житті не відбудеться нічого значного, але це не страшно. Використовуйте цей час, щоб зосередитися і побудувати плани на майбутнє. Або просто розважайтеся будь-якими способами.

Китайський гороскоп на лютий - Коза

Дозвольте своїй творчій стороні взяти гору у вашому любовному житті цього місяця. Нехай це здивує людину, з якою ви спілкуєтеся, і покаже їй, що робить вас незвичайним. Цього місяця ваші здібності до маніфестації сильні, тож скористайтеся ними і проведіть ритуал, щоб втілити свої бажання в життя! Чистий кварц також буде корисний для вас у цей час. Постарайтеся в цей час розділити професійне й особисте життя. Ви можете випадково завдати собі шкоди, якщо відкриєте болючу правду не тій людині.

Китайський гороскоп на лютий - Мавпа

Деякі з вас збираються зустріти свою другу половинку! Можливо, це буде не романтична друга половинка. Зрештою, вони познайомлять вас із вашим коханим найдивовижнішим чином. У цей час не напружуйтеся і насолоджуйтеся життям. Космічні сили дають вам перепочинок, який дуже допоможе вам, коли темп знову набере обертів. Якщо ви чекали знака, щоб почати щось нове у своїй кар'єрі, то зараз він є. Дійте! Зірки зараз складаються для вас якнайкраще.

Китайський гороскоп на лютий - Півень

У коханні енергія цього часу якнайкраще підходить для відокремлених занять і догляду за собою. Час для кохання настане скоро. Якщо ви хочете підтягнути свої знання або прочитати більше книжок на цю тему, дійте! Ви отримаєте користь із кожної унції додаткового ноу-хау, яке отримаєте зараз. У трудовій діяльності не поспішайте. Ваша енергія зараз більше підходить для спостереження за деталями і планування майбутнього. Час для реалізації цих планів прийде пізніше.

Китайський гороскоп на лютий - Собака

У коханні не варто відмахуватися від червоних прапорців або виправдовувати чиюсь погану поведінку. Якщо ви не стали б так поводитися або втрачати контроль над собою, значить, вони вам явно не підходять. Деякі з вас, можливо, захочуть провести цього місяця ритуал подяки, доповнивши його пахощами, фруктами і квітами. Тільки переконайтеся, що ваші підношення яскраві й барвисті, щоб якнайкраще представляти вас енергетично. Цього місяця в кар'єрі будьте обережні з брехнею і збоченими історіями. Ви можете опинитися в ролі жертовного агнця або, не усвідомлюючи того, зробити за когось брудну роботу.

Китайський гороскоп на лютий - Кабан

У коханні не квапте події й дозвольте вашим стосункам рости й розвиватися органічно. Якщо хтось намагається змусити вас іти занадто швидко, відступіть. За лаштунками можуть ховатися егоїстичні мотиви. Ті з вас, хто в останні півроку проводив ритуал маніфестації, зараз почнуть бачити, як плоди ваших зусиль втілюються в життя. Тож дивіться в обидва! Урожай уже тут! Цього місяця у трудовій діяльності будьте простішими. Ваша енергія більше підходить для вирішення логістичних завдань і ведення бухгалтерії. Час для більш творчих або відвертих дій прийде пізніше.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти