StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 14-20 серпня: Раку - прорив, Рибам - біль

12 серпня 2023, 21:21оновлено 12 серпня 2023, 21:59
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 14-20 серпня 2023
Гороскоп Таро на тиждень 14-20 серпня 2023

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 14-20 серпня карти Таро пророкують різне. Когось чекають нові досягнення, а когось гармонія.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Четвірка монет

Четвірка Пентаклів хоче, щоб ви зосередилися на своїх відносинах з грошима на цьому тижні. Ви економите свої гроші, але при цьому як і раніше балуєтеся маленькими радощами життя? Або ви накопичуєте кожну копійку, бо боїтеся втратити все? Вивчіть, що рухає цим мисленням.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Двійка жезлів

Двійка жезлів закликає вас провести час в сьогоденні, плануючи те, що станеться у вашому майбутньому. Зараз перед вами цілий світ можливостей, але зараз не час діяти імпульсивно чи інстинктивно. На цьому тижні вас закликають зважити всі ваші варіанти, ретельно зваживши плюси і мінуси кожного шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Двійка монет

Цього тижня ви дізнаєтесь, що життя - це балансування! Двійка Пентаклей являє собою досягнення гармонії з протиборчими силами. Вас недавно звали в різні боки? Те, що ви хочете, і те, що вам потрібно, суперечить один одному? Робота забирала час у вашому особистому житті або навпаки? Ця картка хоче, щоб ви зробили крок назад і зрозуміли свої пріоритети.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Туз мечів

Момент прориву настав! Туз мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні у вас більше ясності розуму. Може здатися, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допомагає вам прорватися крізь шум і дістатися до суті справи. Ситуація не така, якою здається? Вас хтось обманював? Ви обманювали себе? Вам надається можливість прояснити ситуацію і побачити речі такими, якими вони є.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Королева монет

Цього тижня комусь знадобиться трохи більше уваги! Королева Пентаклів - справжній годувальник: вона піклується про те, щоб всі були нагодовані, в будинку був порядок, і достатньо часу і уваги для близьких.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Паж кубків

Зберігайте відкрите серце та відкритість цього тижня! Сторінка чашок закликає вас повернутися до того часу у вашому житті, коли ви були більш дитячими, більш безстрашними, більш ідеалістичними. Можливо, минулі чи останні обставини зробили вас більш цинічними та закритими, щоб захистити себе від болю.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Туз монет

Туз пентаклей сигналізує про те, що на цьому тижні для вас відкриється безліч нових можливостей у вашому матеріальному світі. Ви відчуваєте, що ваша кар'єра застопорилася? Інвестиції не окупилися так, як ви очікували? Ви не змогли заробити гроші на ідеї, яка у вас була? Тепер все може змінитися!

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Король кубків

Ваша тема на тиждень - успішне застосування сили, або, точніше, емоційної стійкості. Король Кубків - людина прониклива, дуже емоційно врівноважена і контролююча. Отримання цієї картки є нагадуванням про те, що вам потрібно використовувати свою емоційну зрілість, оскільки ви маєте справу з кривим життєвим м'ячем, який нещодавно кинуло вам життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: П'ятірка мечів

На цьому тижні вам пропонується мудро вибирати битви. 5 мечів сигналізує про те, що в якійсь сфері вашого життя в даний час назріває конфлікт, і незабаром може статися конфронтація. Коли це станеться,у вас може виникнути спокуса виграти суперечку будь-якою ціною, але чи замислювалися ви, яка ціна цього?

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Дев'ятка мечів

Дев'ятка мечів вказує на те, що зараз ви страждаєте від якоїсь втрати чи розчарування. Це може бути щось, що ви передбачали, або це може бути щось раптове і несподіване. Незважаючи на це, цей стрес тисне на вас, можливо, змушуючи вас відчувати, що ви ніколи не оговтаєтесь від цієї ситуації.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Вісімка кубків

Цього тижня вас закликають відокремити себе від невтішної ситуації чи незадовільних стосунків у вашому житті. Вісім чашок визнає, що цей розкол буде болючим, тим більше, що ви присвятили йому стільки часу та енергії. Насправді це може бути однією з причин, чому ви ще не просунулися далі. Замість того, щоб зосереджуватися на тому, якою може бути ситуація, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: П'ятірка кубків

П'ятірка Кубків вказує на те, що ви дозволили собі зануритися в море жалю і розчарувань. Хоча біль, який ви відчуваєте, цілком реальний, і його не слід применшувати, застрягти в цьому режимі назавжди — це не вихід. Вибираючи зосередитися на своїх передбачуваних невдачах або помилках, ви не можете бачити позитивні речі прямо перед собою і не можете рухатися далі до більш зелених пасовищ.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти