StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на сьогодні 9 січня: Скорпіону - розлад у сім'ї, Козорогу - гнів дружини

8 січня 2024, 13:08оновлено 9 січня, 11:07
Близнюків чекає суцільне задоволення і насолода - вони будуть насолоджуватися життям в повній мірі.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на сьогодні / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive), freepik

Кожен з нас прагне розгадати таємниці власного майбутнього, і багато хто вірить, що зірки можуть дарувати нам підказки і напрямок в цьому вічному прагненні. Читайте гороскоп на сьогодні, 9 січня, щоб дізнатися, що вас чекає.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Страх може перешкодити вашому щастю. Ви повинні зрозуміти, що він є продуктом наших власних думок і уяви. Він вбиває спонтанність, позбавляє радості життя і заважає нашій ефективності, тому краще припинити його в зародку, поки він не перетворив вас в боягуза. Навіть якщо гроші будуть легко вислизати з ваших рук, ваші щасливі зірки не дозволять їм витекти. Відвідування релігійного місця або родичів, ймовірно, є частиною ваших планів. Сьогодні ви зробите можливим сліпе кохання. День виглядає дуже спокійним в контексті роботи.

Гороскоп на сьогодні - Телець

Здоров'я залишиться в порядку, незважаючи на напружений графік. Сьогодні до вас може прийти кредитор і вимагати погасити кредит. Хоча ви і виплатите суму, але в подальшому це може створити фінансові труднощі в житті. Тому радимо вам уникати позик. Друзі і члени сім'ї надають вам допомогу і дарують любов. Любов завжди душевна, і сьогодні ви це відчуєте. Напруга на роботі все ще затьмарює ваші думки, не залишаючи часу на сім'ю і друзів.

відео дня

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Вас чекає суцільне задоволення і насолода - ви будете насолоджуватися життям в повній мірі. Покращення фінансового становища безсумнівно. У другій половині дня ви віддасте перевагу розслабитися і провести час з членами своєї сім'ї. Ваш коханий сьогодні виявиться для вас ангелом, якщо ви розділите з ним любов. Нові починання будуть вабити і обіцяти хороший прибуток.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Сьогодні очікується, що ваше здоров'я буде хорошим. Завдяки хорошому самопочуттю ви можете планувати сьогодні гри з друзями. Інвестиції, пов'язані з вашим житлом, виявляться вигідними. Увечері до вас нагрянуть неждані гості. Коханий буде перебувати в романтичному настрої. Бізнесменам по можливості не варто ділитися з ким-небудь інтимними подробицями своїх ділових пропозицій і планів. Якщо ви це зробите, то можете потрапити у великі неприємності.

Гороскоп на сьогодні - Лев

Займіться діяльністю, яка допоможе вам зберегти спокій. Ваше нереальне планування призведе до нестачі коштів. Невирішені домашні справи заберуть у вас частину часу. Романтика на карті, але чуттєві переживання можуть спалахнути, що зіпсує ваші стосунки. Сьогоднішній день буде для вас дуже активним і соціально насиченим - люди будуть звертатися до вас за порадою і просто погоджуватися з усім, що прозвучить з ваших вуст.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Природа наділила вас незвичайною впевненістю і розумом - використовуйте їх по максимуму. Ваші нереалістичні плани призведуть до нестачі коштів. Гарний час для участі в заходах, в яких бере участь молодь. Одностороння захопленість сьогодні виявиться згубною. Це прекрасний час для розвитку професійних контактів в інших країнах. Тим, хто живе далеко від дому, краще провести вільний час в парку або тихому місці ввечері після завершення домашніх справ.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Здоров'я сьогодні буде в повному порядку. Будьте потайливі щодо своїх інвестицій та майбутніх цілей. Не робіть поспішних висновків про людей та їх мотиви - вони можуть бути під тиском і потребувати вашого співчуття та розуміння. Для одних це буде весільний дзвін, інші знайдуть романтику, яка допоможе їм зберегти гарний настрій. Невеликі маніпуляції і переговори принесуть несподівану вигоду. Якщо ви вважаєте правильним проводити з друзями більше часу, ніж потрібно, то ви помиляєтеся.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Тиск з боку старших на роботі і розлад в сім'ї можуть привести до стресу, який порушить вашу концентрацію на роботі. Сьогодні уникайте позичати гроші тим родичам, які ще не повернули попередню суму. Діти будуть вимагати більше уваги, але при цьому будуть вести себе прихильно і дбайливо. Ніхто не зможе розділити вашу любов. Це також хороший час для самовираження - і роботи над проектами творчого характеру. Ви зможете знайти час для себе сьогодні, незважаючи на напружену рутину.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Ви отримаєте полегшення від напруги і стресу, які ви відчували протягом довгого часу. Настав час змінити свій спосіб життя, щоб постійно тримати їх у черзі. Сьогодні ви зрозумієте, що інвестування часто виявляється дуже вигідним для вас, адже будь-яке старе вкладення, зроблене вами, принесе вигідний прибуток. День для оновлення зв'язків і стосунків. Мало шансів врятуватися від стріли Амура. Сьогодні будь-які ваші старі праці на робочому місці можуть бути оцінені по достоїнству. Дивлячись на ваші результати, ви, швидше за все, отримаєте підвищення. Бізнесмени сьогодні можуть отримати корисну пораду від досвідчених людей щодо розширення своєї справи.

Гороскоп на сьогодні - Козоріг

Чи не сунете ви носа в справи дружини - це викличе її гнів. Краще займатися своїми справами. Втручайтеся якомога менше, інакше це може породити залежність. Тим, хто одружений, сьогодні, можливо, доведеться витратити багато грошей на освіту своїх дітей. Вас чекають сприятливі зміни в домашній обстановці. Сьогодні ви зрозумієте, що любов - це заміна всьому. Не сприймайте своїх пенсіонерів як належне. Сьогодні ви можете піти в парк або торговий центр з молодими членами сім'ї.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Швидше за все, ви будете займатися спортом, щоб підтримувати свою фізичну витривалість. Рекомендуються інвестиції в акції та пайові фонди для отримання довгострокового прибутку. День, коли важливо прислухатися до порад інших людей і працювати над ними. Ваші сльози може витерти особливий друг. Не ображайтеся, якщо ваші партнери не виконують своїх обіцянок - вам потрібно сісти і поговорити, щоб розібратися в справах.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Несподівана подорож може виявитися виснажливою, що приведе вас в лють. Зробіть масаж тіла з маслом, щоб полегшити м'язи. Мудрі інвестиції принесуть лише прибуток - тому будьте впевнені, куди ви вкладаєте свої важко зароблені гроші. Сьогодні у вас буде мало терпіння, але будьте обережні, адже різкі або нестримані слова можуть засмутити оточуючих. Якщо ви хочете одружитися зі своїм коханим, то вам потрібно поговорити з ним сьогодні. Однак ви повинні заздалегідь мати уявлення про те, як вони ставляться до вас. Не підписуйте жодних ділових/юридичних документів, не читаючи їх між рядками.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти