StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на вересень 2023 для Козерогів: що чекає в роботі, фінансах, коханні

19 серпня 2023, 03:35
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде перший місяць осені 2023 у представників знака зодіаку Козеріг.
Гороскоп Козеріг, Анжела Перл
Що чекає на Козерогів у вересні 2023 року: прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2023 для представників знака зодіаку Козеріг.

Як розповіла астролог на своєму YouTube-каналі, з 4 вересня Венера розвертається в прямий рух у восьмому будинку фінансів, загального бюджету і чужих грошей.

"Якщо ви очікуєте якісь гроші від когось, від якоїсь організації або вашого чоловіка, дружини, партнера, то ви їх отримаєте вже у вересні. Можливо, це очікування тривало весь серпень, але вже фінансова ситуація повернеться на краще, і дохід буде", - зазначила фахівець.

З 4 вересня настане дуже гарний час для примирення, для того, щоб зустрітися знову. Також буде налагоджуватися інтимне життя.

Крім того, 4 вересня планета подарунків Юпітер стає ретроградною. Навіть коли ця планета рухається назад, вона приносить подарунки і дає другий шанс.

"Припустимо, у вас не вийшло з кимось зустрітися або ви щось пішло не так на побаченні в серпні. Зараз, коли Юпітер розвернеться і піде назад в тому ж напрямку до кінця року, до 31 грудня, у Козерогів вийде ніби другий шанс. Можливо ви зустрінете нову людину, буде шанс заново почати стосунки", - сказала Анжела Перл.

Уран також ретроградний до 22 січня в секторі гороскопу, який відповідає за любов, дітей, творчість. Можливо ви будете готуватися до виставки або конференції. Ті представники знака, у яких є свій бізнес, будуть обмірковувати якісь зміни.

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух. Таким чином, вже можна купувати техніку, підписувати документи, укладати угоди, вести важливі переговори.

В цей же день, 15 вересня, буде молодик, народжується нова енергія. Можливо ваш бізнес вийде на новий рівень, відбудеться знайомство з дуже значущою людиною. Козероги розширять свій кругозір.

З 24 вересня Козероги сфокусуються на роботі та своїх цілях. Представники цього знака зодіаку зрозуміють, в якому напрямку вони хочуть рухатися.

29 вересня - повня в четвертому будинку гороскопу, який відповідає за нерухомість, місце проживання, членів сім'ї.

Повний Сісяць завжди приносить кульмінаційний момент, щось висвічує. Можливо ви отримаєте новину від когось із членів сім'ї, хтось до вас приїде гості або, навпаки, з'їде.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Козеріг на вересень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти