StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на вересень 2023 для Дів: примирення, прибуток і нові можливості

13 серпня 2023, 05:30
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде перший місяць осені 2023 у представників знака зодіаку Діва.
Гороскоп Діва, Анжела Перл
Що чекає на Дів у вересні 2023 року: прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2023 для представників знака зодіаку Діва. Перший місяць осені принесе їм гарну новину, яка значно поліпшить настрій та додасть гармонії. Крім того, дві планети розвертаються в прямий рух, набирають швидкість і додадуть енергії.

4 вересня Венера розвертається в прямий рух, а це значить, що до Дів прийдуть гроші, почнуться процеси, збільшиться фінансовий потік.

"Венера - планета любові. Якщо ви були у сварці, то з‘явиться можливість помиритися. Якщо ви розлучалися, то знову зійдетеся. Стосунки перейдуть на наступний рівень, вони почнуть розвиватися. Можливо ви зустрінете свою другу половинку у вересні", - розповіла астролог на своєму YouTube-каналі.

За словами Перл, в серпні був поганий час для знайомств і початку стосунків. Можливо, ретроградна Венера показала вам, що ви не хочете бути з цією людиною.

У вересні Діви позбудуться чогось, що заважало їм бути красивими або подобатися собі, від того, що заважало бути гармонійними або в гарному настрої.

"Ви звільнитеся від чогось, вже починаючи з 4 вересня. Це відчуття такої гармонії. Це дуже важливо і дуже чудово", - сказала астролог.

4 вересня Юпітер - планета подарунків, можливостей та удачі - розвертається в ретроградний рух до 31 грудня в дев'ятому будинку гороскопу. Це сектор пізнання, подорожей, зв'язків з іноземцями.

"Юпітер - це хороша планета, яка дає другий шанс. Вона ніби відкриває знову двері, можливості, які раніше ви не використовували. Побоялися. Це може стосуватися вищої освіти, юридичних справ. Якщо ви переоформляєте документи, то цей процес затягнеться до нового року, поки Юпітер не розвернеться і не піде вперед. Можливо ви зустрінете когось іншої національності або релігії", - розповіла фахівець.

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух в знаку Діва. Якщо ви про щось думали і не наважувалися зробити перший крок, не могли з кимось зустрітися або заговорити, або обмірковували щось, аналізували, сумнівалися, то тепер ситуація зміниться.

"Меркурій пішов у прямий рух. Вже можна заявляти про себе, про свої права, про свої послуги, показувати себе, зустрічатися з кимось для переговорів, підписувати документи. Краще дати ще кілька днів Меркурію, щоб він розвернувся. Краще починати робити все з 18 вересня, а не з 15-го", - порадила Перл.

15 вересня буде ще й молодик в знаку Діви. Новий Місяць дасть оновлення, нове джерело енергії, ніби включиться друге дихання. Сильніше за інших це відчують ті представники знаку, які народилися з 12 по 18 вересня. У Дів буде новий стиль або зачіска, нова роль або статус.

15 вересня можуть початися нові стосунки, відбудеться зустріч з кимось, співбесіда, буде укладено угоду.

29 вересня - повня у восьмому будинку гороскопу. Це фінансовий сектор: спільні гроші, гроші чоловіка, дружини та партнера.

"У них теж може бути якась новина, що стосується доходів. Якщо у вас співпраця з кимось, партнерство в бізнесі, наприклад, то там буде новина щодо партнера і його грошей", - свідчить гороскоп.

Проясниться фінансова ситуація, питання зарплати. Причому зміни можуть бути в будь-яку сторону - як в хорошу, так і погану. Діви будуть переглядати бюджет. Можливо у вас буде новий бізнес, робота, джерело доходу.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Діва на вересень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти