StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на вересень 2023 для Левів: другий шанс, примирення, нове джерело доходу

15 серпня 2023, 05:31
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде перший місяць осені 2023 у представників знака зодіаку Лев.
Гороскоп для Левів, Анжела Перл
Що чекає на Левів у вересні 2023 року: прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2023 для представників знаку зодіаку Лев. У перший місяць осені Венера та Меркурій розвернуться в прямий рух, тому Леви будуть сповнені енергії. Життя стане легше, яскравіше, веселіше, швидше, всі плани почнуть просуватися. При цьому одна планета все ж таки буде розвертатися в ретроградний рух, але це не так страшно, розповіла астролог на своєму YouTube-каналі.

4 вересня Венера - планета любові, краси та грошей - піде вперед. Всі справи, що стосуються романтичних стосунків, любові та дружби, будуть розвиватися легко і швидко.

"Якщо ви були в сварці з кимось або в розлуці, то на вас чекає примирення. Ви знову зустрінетеся", - сказала Перл.

Венера знаходиться в першому будинку гороскопу, в знаку Лева. Якщо ви недооцінювали себе, то після 4 вересня ситуація зміниться. Якщо ви працюєте з клієнтами, то зможете підняти ціни на свої послуги. Ви заявите про себе, покажете себе світу, проявиться сміливість та харизма.

Планета везіння Юпітер розвернеться в ретроградний рух до 31 грудня. Леви можуть повернутися на колишню роботу. Ви отримаєте другий шанс зробити щось, чим в перший раз не скористалися. Знову відкриється вікно можливостей, свідчить гороскоп.

Юпітер також відповідає за дітей. Леви можуть дізнатися про вагітність або будуть готуватися до народження дитини. Також може початися період підготовки до весілля або вінчання.

15 вересня Меркурій, який був ретроградним, розвертається в прямий рух в секторі фінансів.

"Якщо ви чекали якісь гроші, вони прийдуть після 15 числа. Можна укладати будь-які угоди, здійснювати покупки. Однак купувати щось краще з 18 числа. Дайте Меркурію кілька днів, щоб він вже повністю набрав швидкість і пішов вперед. Але всі фінансові справи, які стосуються доходів, роботи, зарплати, зрушаться після 15 го числа", - сказала Анжела Перл.

15 вересня - молодик у другому будинку грошей. Новий Місяць народжує нову енергію. Впродовж двох тижнів (з 15 по 29 серпня) Левам прийдуть гроші, нові клієнти або з'явиться нове джерело доходу. Можливо з'явиться ідея, як заробляти, новий бізнес-партнер або несподівана фінансова можливість.

З 24 вересня у Левів буде більше поїздок, знайомств, контактів, спілкування, можливо навіть навчання. Не виключено, що в гості приїдуть родичі.

29 вересня - повня. Леви дізнаються щось нове, що розширить світогляд. Можливо відбудеться знайомство з іноземцем, поїздка за кордон, оформлення документів, візи, виклик на співбесіду, отримання громадянства.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Лев на вересень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти