StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на червень 2023 для Дів: таємні зустрічі, втрата грошей та нова робота

24 травня 2023, 05:31
Влітку почнеться період, коли Дівам не варто укладати шлюб або заручини, робити ризиковані інвестиції, уколи краси та операції, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп Діва - що принесе червень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Дів. Літо Розпочнеться з повні 4 червня. Висвітиться питання нерухомості, місця, де і з ким ви живете. Хтось приїде або, навпаки, вас попросять з'їхати. Можливо відбудеться покупка або продаж, розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

Повня вносить ясність в питання прописки або громадянства або в юридичні документи, які стосуються проживання в певному місці. Також Діви отримають новини від сім'ї. Відбудеться подорож або поїздка.

6 червня Венера принесе Дівам таємні зустрічі, поїздку, про яку не захочете розповідати. Представники цього знака зодіаку можуть поїхати в місця сили, ретрит, санаторій. У цей період добре займатися питаннями зовнішності або краси, від чогось позбутися, наприклад, скинути вагу.

Питаннями косметології краще займатися до 20 червня, попередила астролог. Можливі витрати або втрата грошей, робота без оплати. Не виключено, що Дівам потрібно буде надати комусь допомогу. Може відбутися поїздка або подорож, цікаве знайомство.

З 23 липня по 4 вересня не варто укладати шлюб або заручини, робити ризиковані інвестиції, уколи краси та операції.

12 червня Діви отримають інформацію щодо роботи, запрошення на співбесіду. Можливо проявиться любовний трикутник. Діви можуть повернутися до старого творчого проекту.

17 червня Сатурн розвертається до 4 листопада в секторі стосунків, шлюбу. Можливе розставання, очікування, перешкоди, обмеження. Підписання контрактів або договорів затримається до осені.

18 червня у Дів з'явиться нова мета або план, нова робота або пропозиція, ідея нового бізнесу. Зміниться статус у суспільстві.

22 червня Діви зрозуміють, чого вони хочуть у майбутньому. Причому ви почнете планувати, як досягти того, чого хочете.

30 червня Нептун зупиняється до 6 грудня. Стосунки йтимуть повільно або стануть на паузу. У цей час дуже добре повертатися до колишніх партнерів як у бізнесі, так і в особистих стосунках.

Дивіться відео - Гороскоп Діва на червень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти