StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

4 знаків зодіаку чекає фантастичний серпень: у кого настає незабутній час

3 серпня 2023, 10:45
1560
Астролог Влад Росс назвав головних щасливчиків серпня серед знаків зодіаку.
Влад Росс назвав головних щасливчиків серпня
Влад Росс назвав головних щасливчиків серпня / Колаж Главред, фото: Главред , pixabay.com

Серпень 2023 стане особливим для деяких знаків pодіаку. Астролог Влад Росс розповів, що в список щасливчиків останнього місяця літа потрапили 4 представника зодіакального кола.

В інтерв'ю Главреду він розповів, що чекає кожного з них найближчими днями.

Гороскоп на серпень Телець

Телець стане головним щасливчиком серпня 2023 року, каже астролог.

"Тельцю в серпні варто перевіряти будь-яку інформацію, це буде дуже важливо, особливо в кінці місяця, коли буде ретроградний Меркурій. Венера, яка керує цим знаком Зодіаку, буде ретроградною весь місяць, але, тим не менш, вона не доставить великих неприємностей", - попередив Росс.

Сприятливі дні для Тельця: 6, 12, 19, 23 серпня.

Несприятливі дні для Тельця: 4, 8, 13 серпня.

Кар'єра. Зоряна атмосфера в серпні-2023 відкриє перед Тельцем дуже хороші перспективи в сферах, пов'язаних з комунікацією, торгівлею і різного роду угодами. Завдяки практичному і "грошовому" розуму Тельця і його організаторським здібностям в серпні він буде здатний зробити прорив в будь-якій справі, яке у нього довгий час пробуксовувало, а ось тепер воно нарешті піде.

Вдалою для Тельця з усіх боків буде друга половина серпня 2023. Тельцю потрібно приготуватися до того, що в кінці місяця з ним багато будуть радитися і на нього багато будуть рівнятися. Не виключено, що стануть надходити прохання про допомогу.

Разом з тим, можливі і деякі конфлікти на фінансовому грунті як з друзями і родичами, так і на державному рівні, особливо поблизу 8-9 серпня.

Особисте життя. Творча енергія в серпні 2023-го покине сферу особистих відносин Тельця, і це позначиться на ній самим позитивним чином. З одного боку, Телець почне проявляти свою творчість у фінансових справах, але з іншого – ті представники знака, які не поринуть у вирішення грошових питань, приділять дуже багато часу близьким відносинам.

Незвичайні побачення, оригінальні подарунки, сюрпризи з приводу і без приводу – все це чекає Тельця в серпні. Цей час просто створено для того, щоб дивувати і самому дивуватися.

Вільні представники знака Телець, які ще не перебувають у шлюбі, в серпні можуть зустріти свою любов в Інтернеті.

Здоров'я. Тельцю необхідно максимально активно провести першу половину серпня 2023-го. В цей час сприятливо регулярно бігати, ходити в туристичні походи і вирушати на велопрогулянки. Не зайвим буде записатися в туристичну секцію.

Якщо Тельця щось турбує, краще обговорити проблему з лікарем. Інакше він ризикує погіршити ситуацію, і тоді навіть банальна застуда може перерости в хронічне захворювання. В цілому, в плані здоров'я у Тельця все повинно бути більш-менш стабільно в серпні.

Гороскоп на серпень Рак

Серпень 2023 року буде для раку вдалим періодом. Більше часу Раку слід проводити в колі рідних і близьких, відпочивати. Спілкування з близькими принесе радість і додасть оптимізму.

Сприятливі дні для раку: 7, 11, 16, 18, 26 серпня.

Несприятливі дні для раку: 8, 13, 21 серпня.

Кар'єра. Серпень для Раків стане часом закладання фундаменту для майбутніх досягнень. Рак навіть не уявляє, наскільки важливим для нього буде серпень. Якщо він хоче стабільності у фінансовій сфері, це буде ідеальний місяць, щоб цю стабільність закласти. У цьому місяці не варто розмінюватися на дрібниці і дрібниці. Не можна жертвувати великими цілями на догоду якимось дрібним миттєвим вигодам.

В середині місяця у Раків з'явиться можливість для укладення нових ділових контрактів. Багато що буде залежати від особистої ініціативи Раків.

У серпні на роботі ймовірні невеликі труднощі, можливі розбіжності з колегами і партнерами, оскільки Меркурій стане ретроградним. Але не варто даремно ламати списи, краще відкласти вирішення спірних питань до наступного місяця.

Особисте життя. Ближче до середини серпня-2023 для Паку настане час проявляти свої почуття, робити пропозицію руки і серця, давати згоду на таку пропозицію. Особливо якщо мова йде про людину, яку Рак давно знає.

В цей же час деякі представники знака можуть возз'єднатися з колишніми шлюбними партнерами. В життя Раків раптово можуть повернутися люди з минулого, що теж буде сприятливо.

Здоров'я. Щоб уберегти себе від психологічного дискомфорту і фізичних нездужань, Раку в першій половині серпня потрібно зайнятися йогою або відправитися у відпустку. Середина місяця буде сприятливим часом для лікування і профілактичного огляду зубів і ясен. В кінці місяця Раки відчують довгоочікуваний приплив сил і може зайнятися спортом і танцями.

Гороскоп на серпень Лев

Для Лева серпень 2023 року буде прекрасним місяцем, навіть незважаючи на те, що чорний місяць буде рухатися по його знаку

Сприятливі дні для Лева: 2, 6, 14, 17, 19, 29 серпня.

Несприятливі дні для Лева: 1, 5, 10, 13, 20, 26, 27, 31 Серпня.

Кар'єра. Лев в серпні може домогтися дуже багато чого завдяки своєму красномовству. Однак іноді мова може також ставати і найлютішим ворогом. Тому не варто базікати зайвого, з колегами потрібно підтримувати рівні і теплі відносини, але не варто присвячувати їх в нюанси – Лева можуть передати.

Начальство в серпні буде налаштоване вельми лояльно по відношенню до Лева. Тому він може сміливо висувати конструктивні пропозиції, оригінальні ідеї, просити більшого і домагатися кращого, а також загадувати неможливе. Зараз хороший місяць для Лева, щоб отримати бажане.

Особисте життя. У серпні в особистому житті Льву доведеться зануритися в минуле і виправити свої помилки. Партнер або партнерка згадає про приховані образи, і Льву доведеться просто прийняти ситуацію зі смиренням. Однак і помиритися Лев зі своєю другою половиною може в будь-який момент.

Одиноким Левам зірки приготували приємний сюрприз - людина, до якого Лев проявляв симпатію, може проявити відповідні почуття.

Здоров'я. Зі здоров'ям у Льва в серпні все повинно бути більш-менш благополучно. Якщо він буде вести здоровий спосіб життя, то все буде відмінно. Можлива небезпека з боку тварин, тому Леву не можна ображати собак, які можуть його покусати, і кішок, які можуть його роздряпати. Також не варто зловживати алкоголем.

Гороскоп на серпень Терези

У Терезів серпень 2023-го пройде під знаком плюсом. Вони довго воювали зі своїми недоліками, і ось в серпні процес нарешті завершиться, і почнеться новий етап в житті з новими можливостями.

Сприятливі дні для Терезів: 6, 8, 18, 19, 23, 24 серпня.

Несприятливі дні для ваг: 9, 14, 15, 25, 26 серпня.

Кар'єра. У питаннях кар'єри головна порада серпня для Терезів - не поспішати, відводити достатньо часу на обдумування проблем і прийняття важливих рішень. У цьому місяці Терези можуть зробити крок в Нове життя, і зворотного шляху вже може не бути.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Потрібно шукати позитивні моменти в будь-якій ситуації - досвід, яким би він не був, наблизить до кращого розуміння себе. В кінці місяця Терези можуть поговорити з керівництвом про підвищення зарплати, і начальство буде абсолютно лояльно. Можливий кардинальний кар'єрний ріст, зміна офісу і діяльності. Терезів чекає серйозна протекція, фінансові покровителі зроблять для них дуже багато.

У будь-якому випадку фінансова ситуація дуже сприятлива для Терезів, вони можуть навіть спробувати себе в грі.

Особисте життя. До середини серпня 2023 року в особистому житті у Терезів все буде прекрасно, а потім можуть виникнути дрібні сварки, але не варто їм надавати великого значення.

Здоров'я. У серпні Терезам не загрожують ніякі особливі хвороби. Однак слід остерігатися травм в результаті нещасного випадку або ДТП. Тому варто скасувати далекі поїздки. Це сприятливий час, щоб провести свою відпустку десь на дачі. А так, зі здоров'ям все повинно бути нормально.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео гороскопу на серпень 2023 від астролога Влада Росса:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти