StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вихідні на Новий рік 2022: як і скільки відпочиватимуть в Україні

30 грудня 2021, 10:23
Новий рік 2022 принесе нам довгі вихідні.
 Вихідні на Новий Рік 2022 Україна
Вихідні на Новий рік 2022 Україна / ua.depositphotos.com/

Новий рік 2022 вже на порозі і для багатьох стає актуальним питання скільки вихідних на Новій рік 2022 нам випадає. Як будемо гуляти на новорічні та різдвяні свята, розібрався Главред.

Про те, які професійні та міжнародні свята українці відзначатимуть у першому місяці нового року, читайте у нашому матеріалі: Свята в січні 2022: скільки відпочиватимуть в Україні.

Про те, як правильно поставити і прикрасити ялинку, щоб вона принесла щастя в Новому році, читайте в нашому матеріалі: Як прикрасити ялинку в Новий рік 2022, щоб залучити удачу - стильні і незвичайні рішення в рік Тигра.

відео дня

Хто буде повелителем в наступному році за китайським гороскопом, можна дізнатися тут: 2022 - рік якої тварини за східним календарем і в чому його зустрічати.

А привітання з Новим роком 2022 піднімути настрій рідним та близьким людям та подарують заряд новорічного драйву.

Вихідні дні на Новий рік та Різдво в Україні

Низку новорічних свят в Україні відкриє католицьке Різдво 25 грудня - субота. Це державне свято, тому понеділок 27 грудня – буде вихідним днем. Таким чином, в українців буде довгий вікенд з 25 по 27 число.

Новий рік 1 січня 2022 ми відзначатимемо в суботу і це забезпечить додатковий вихідний в понеділок. Так, на Новий рік українці відпочиватимуть 1, 2 і 3 січня. 31 грудня робочий день буде укорочений на одну годину.

Різдво Христове - 7 січня випадає на п'ятницю і також забезпечує три дні вихідних. Так, вихідні на Різдво в Україні триватимуть три дні з 7 по 9 січня.

читайте такожКалендар 2022: як і коли відпочиває Україна

Перший тиждень січня буде найкоротшим - українці працюватимуть всього три дні. На ще одне всенародно улюблене свято Старий Новий рік - 14 січня вихідний не передбачений. Детальніше про традиції та звичаї цього свята, читайте в нашому матеріалі: Старий Новий рік 2022: традиції, магія дня і чи буде додатковий вихідний.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти