StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Магнітна буря з 14 червня 2021 починає найболючіший удар місяця: як пережити

16 червня 2021, 10:54оновлено 16 червня 2021, 14:52
Прогноз магнітних бур на найближчі дні обіцяє сильний удар у п'ять балів - а це вже червоний рівень загрози для здоров'я.
Магнітна буря з 14 червня 2021 починає найболючіший удар місяця як пережити
Магнітна буря з 14 червня 2021 починає найболючіший удар місяця: як пережити / GoodFon

Календар магнітних бур на червень 2021 найсерйозніший удар місяця обіцяв на 16-е число. Але, як це часто буває з довгостроковими прогнозами, в результаті дати трохи зрушилися. Відтак найболючіша атака на судини людей починається вже сьогодні.

Магнітна буря 14 червня 2021 - це поки що тільки розгойдування. Сила удару протягом дня не перевищить трьох балів (планетарний індекс, за даними NASA, – позначки 8). Невеликі головні болі та проблеми з працездатністю найбільш вірогідні в полуденні години. До вечора геомагнітні збурення вже повинні вщухнути – і можна сміливо вийти на вулицю для неспішної прогулянки на свіжому повітрі. Після вечірнього моціону варто відразу лягти спати, щоб добре виспатися.

Магнітна буря 15 червня 2021 вже стане більш серйозним випробуванням для судин: сила удару досягне чотирьох балів, а планетарний індекс – 10. Цього разу найнебезпечнішим часом доби стане пізній вечір. Тому ймовірні проблеми зі сном.

читайте такожМагнітна буря з 16 червня виходить на пік небезпеки: як пережити найближчі дні

Магнітна буря 16 червня 2021, яка спочатку повинна була стати піком даного геомагнітного удару, на ділі виявилася не набагато сильнішою, ніж буря попереднього дня. У середу (як і у вівторок) сила удару буде триматися на позначці в чотири бали – в той же час планетарний індекс підросте до 12. Через безсоння напередодні ймовірні апатія, занепад сил і концентрації, запаморочення. Найскладніший час доби, з точки зору геомагнітних збурень – з ранку і до полудня.

Піком даного геомагнітного удару стане магнітна буря 17 червня 2021. Вона досягне п'яти балів, а планетарний індекс з 12 жваво підскочить відразу до 20. Подібні скачки чреваті для метеозалежних людей проблемами з вестибулярним апаратом і болями в спині і суглобах, нудотою, головними болями і запамороченнями. З інших можливих симптомів дня – занепад сил, загострення хронічних захворювань і перепади настрою.

Остаточно зійде нанівець даний метеоудар тільки в п'ятницю. Магнітна буря 18 червня 2021 теж оцінюється в чотири бали, планетарний індекс - 12. Втома і дратівливість будуть швидше наслідками геомагнітних збурень попередніх днів, ніж результатом даної бурі. Однак саме під кінець робочого тижня варто особливо дбайливо і щадяще ставитися до свого організму: максимально розвантажити п'ятницю від складних завдань, що вимагають підвищеної фізичної активності або концентрації, постаратися не нервувати і зайвий раз ні з ким не сперечатися. Краще подивитися приємний фільм або серіал, почитати щось веселе, замість перекуру або чашечки кави - зібратися з друзями на чаювання.

В цілому, весь тиждень варто провести максимально спокійно і виважено: раціонально чергуючи роботу з відпочинком.

читайте такожМісячний календар стрижок на липень 2021: фартові дні

Підвищений тиск: симптоми і що робити, якщо у людини високий тиск

читайте такожПосівний календар на червень 2021: що робити в городі і в саду

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти