StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кількість страхових звернень за медичною допомогою у вересні зросла на 20%

13 жовтня 2021, 13:27
Кількість страхових звернень за медичною допомогою у вересні зросла на 20%
Фото: Reuters

У вересні по медичну допомогу звернулося на 20% більше застрахованих, ніж минулого місяця. Про це повідомляє страхова компанія "ІНГО". Страховик фіксує ріст звернень за програмами медичного страхування і пояснює це зростанням рівня сезонних захворювань.

В компанії відзначають, що виплати за зверненнями вересня ще тривають. Проте за прогнозами загальний розмір виплат зростатиме і надалі та збільшиться на 23%, що загалом становитиме 28-29 млн грн. У серпні 2021 року "ІНГО" вже відшкодувала майже 23 млн. грн. за надання медичної допомоги застрахованим, що на 4% більше, ніж у липні того ж року.

"У жовтні ми очікуємо черговий виток зростання показників на рівні не менше 30%. Адже окрім фактору сезонності, на нас чекає черговий спалах коронавірусу", – розповів Сергій Майстренко, заступник голови правління компанії "ІНГО".

відео дня

Аби впоратися з новою хвилею захворюваності (в тому числі інфікованих СOVID-19), страховик повідомив про посилення сервісного підрозділу, який надає консультаційну та організаційну допомогу. Кількість співробітників контакт-центру збільшено, всі вони мають медичну освіту та пройшли спеціальне навчання.

"ІНГО" входить до переліку найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сумами виплат страхових відшкодувань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти