StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Завжди виглядати на 20: головні секрети краси китаянок

7 липня 2020, 04:29
Якщо ви мало спите, п'єте газовані води, багато нервуєте, то молодість від вас утече.
Завжди виглядати на 20: головні секрети краси китаянок
Китайські жінки роблять спеціальні маски для обличчя від зморшок / Instagram

Про бездоганну порцелянову шкіру і струнку фігуру китайських жінок ходять легенди. Але за цим всім стоять не косметичні засоби і диво-пігулки, які дарують молодість. Китайські жінки щодня виконують безліч ритуалів, які дозволяють їм виглядати приголомшливо завжди.

Главред зібрав для вас найголовніші секрети краси китайських жінок - впевнені, вони вас здивують і навіть надихнуть на те, що захочете теж так жити, щоб завжди виглядати на 20 років.

Навіть не сумнівайтеся, що ключовий секрет – у способі життя і звичках. Якщо ви мало спите, п'єте газовані води, багато нервуєте і практично не приділяєте часу собі - за винятком щоденних звичних косметичних процедур, то ймовірніше організм, і, як наслідок, шкіра, не радуватимуть вас. Крім того, вкрай важливе харчування. Наприклад, включіть до свого раціону сою та гриби. Гарна дієта є основою для здорової і сяючої шкіри. 65-75 відсотків вашого тіла - ваша їжа.

відео дня

Для того, щоб виглядати молодшою, у вас удома є все необхідне.

Не вірите?

Зелений чай проти старіння

Китайські жінки п'ють багато чаю. А зелений чай, як відомо, багатий катехінами, він є антиоксидантом і має антивікові властивості. Крім того, зелений чай зміцнює імунну систему для довголіття і здоров'я. Проте вкрай важливо правильно заварити напій – потрібно листя залити гарячою водою і дати чаю настоятися 2-3 хвилини.

Рис для гарного кольору обличчя

Китайські жінки використовують рисову воду, щоб тонізувати свою шкіру і поліпшити колір обличчя. Просто замочіть неочищений рис у мисці з водою і добре перемішайте, поки вода не стане молочно-білою. Зберігайте цю воду в холодильнику і використовуйте її як тонер з ватним тампоном. Це чудовий засіб для догляду за обличчям не за всі гроші світу. До речі, цю воду можна зберігати не більше 4 днів, потім її слід замінити.

Яйця проти зморшок

Китайські красуні мають м'яку, гладку й пружну шкіру. Вони роблять маски для обличчя з яєчних білків, щоб зберегти шкіру сяйливою й підтягнутою. Яєчні білки є в'яжучими, завдяки чому шкіра стає пружною. Добре збийте яєчний білок, і нанесіть суміш на обличчя – тримайте, поки не висохне. Потім змийте маску прохолодною водою – приблизно через 20 хвилин.

Масаж обличчя - обов'язковий

Китайські жінки переконані, що для поліпшення кровообігу потрібно робити масаж всього тіла. Але особливо важливо робити масаж обличчя - він досить популярний в китайській культурі, адже дозволяє зменшити набряклість і сприяє регенерації клітин.

Як зробити китайський масаж обличчя?

Запам'ятайте, масаж обличчя потрібно повторювати кожні 15 днів – тоді від нього буде користь і помітний ефект.

Почніть з вуха і рухайтеся до ключиці. Потріть вгору круговими рухами. Тільки не треба розтягувати шкіру – стежте за руками! Потім рухайтеся до підборіддя і щелепи. Далі масажуйте все обличчя рухами вгору. Ніколи не тягніть вниз.

Для зняття набряків під очима використовуйте безіменний палець – тільки обережно, адже під очима дуже ніжна шкіра. Якщо будете витягувати шкіру, то швидко з'являться зморшки.

читайте такожТоп-3 омолоджувальні маски для обличчя удома з ефектом мінус 10 роківНагадаємо, раніше повідомлялося, яєчна маска - дуже проста і ефективна маска від випадіння волосся в домашніх умовах. Яйця багаті на білок і вітаміни групи В. Ці поживні речовини корисні для підтримки здоров'я волосся. Дослідження показало, що яєчний жовток може стимулювати зростання волосся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти