StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Речі, які потрібно викинути зі своєї шафи

2 травня 2021, 22:13
У наших шафах є чимало речей, до яких ми емоційно прив'язані. Але цінність має тільки те, що ми носимо. Від усього іншого треба позбутися.
Речі, які потрібно викинути зі своєї шафи
У шафі потрібно час від часу робити ревізію / Instagram

Знайома історія: відкриваєте шафу, а там порожньо, точніше, речей повно, а вдягти нічого. Ви дивитеся на полички, і очам нема за що зачепитися. Просто ніщо не надихає. Але вихід є. Коли вам здається, що у вашій шафі є речі, які вам не пасують, то вам не здається, і з ними потрібно попрощатися.

Навіть якщо це речі, до яких ви емоційно прикипіли, але вже кілька років не знайшлося приводу (або не було настрою), щоб їх вдягти – то їм теж не місце у вашій шафі. Нехай ці речі радують когось іншого, ніж самотньо нудьгують у вашій шафі й емоційно обтяжують вас.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які речі не повинні бути у вашій шафі – це 10 предметів гардероба, яким настав час сказати "Прощавай".

Речі, від яких треба позбутися

Дорога річ, яку ви розлюбили

Буває так, що якась дизайнерська річ дуже сильно подобається, і ви купуєте її, як кажуть, за всі гроші світу. А потім проходять роки, і ця річ вже більше не викликає колишнього трепету і приємних емоцій. До того ж бажання в цьому вийти в люди теж немає. Так ось, той факт, що Ви купили це дорого, не означає, що ви мусите зберігати річ усе життя.

Модні сумки весна 2020
Речі, які ви розлюбили, потрібно викидати / Instagram

Старий "щасливий" одяг

Ми любимо вірити в дива, і дуже часто після якихось радісних подій у своєму житті починаємо з ними асоціювати речі, які на нас були вдягнені в той день. У підсумку в нашій шафі "живе" стара та зношена футболка, спідниця або сукня.

читайте такожІдеальні джинси для тих, кому давно вже не 20Але якщо у вашому житті настали нові часи, і ви відчуваєте себе краще, ніж раніше, то звільніть місце у шафі, позбувшись від речей зі щасливим минулим. Можливо, вам знову посміхнеться доля!

Модні сукні 2020 літо
"Щасливий" одяг потрібно викидати / Instagram

Джинси, в які ще колись влізете

Коли якісь джинси стають нам тісними, ми не завжди хочемо з ними відразу прощатися. Відкладаємо на той день, коли знову повернемося до колишньої форми. Але відтепер щоразу, коли ви бачитимете у своїй шафі джинси, в які не можете влізти, ви відчуватимете тільки роздратування.

Не живіть минулим, ви змінюєтеся, і це прекрасно. І навіть якщо ви схуднете, то це – шикарний привід оновити гардероб і купити нові джинси, плаття, блузку і все те, що вам захочеться носити.

Джинси, які стройнят
Джинси, в які не влазите, потрібно викидати / Instagram

Речі з плямами

Можна непомітно заляпати нову блузку, і це, звичайно, шалено засмучує. Але якщо ви вичерпали всі домашні засоби для видалення плям, а ваша хімчистка зробила все можливе, але безрезультатно, то час з такою річчю банально прощатися. Всі спроби переконати себе, що це не так помітно - ні до чого доброго не приведуть.

читайте такожЯкі спідниці ідеальні для жінок після 40 років, а які краще не носитиРіч у тім, що наші думки здатні вбити в нас впевненість у собі, і якщо ви знатимете, що брошка на блузці прикриває пляму, то навряд чи це додасть вам внутрішньої сили.

Речі, які потрібно викинути зі своєї шафи
Речі з плямами потрібно викидати / Instagram

Спідня білизна, яку ви носили рік

Якщо у вашій шафі є спідня білизна з видимими ознаками зносу, то настав час сказати їй "Прощавай". Не треба чекати, поки ці недоліки помітять інші - адже стан білизни може швидко зіпсувати вам імідж. А взагалі, візьміть собі за правило: треба змінити спідню білизну максимум за рік, щоб зберегти свіжість туалету.

Нижня білизна 2020
Стару спідню білизну потрібно викидати / Instagram

Від яких речей ще потрібно позбутися?

  • Одяг, що нагадує вам колишнього.
  • Одяг, що явно вийшов з моди.
  • Аксесуари, які немає з чим комбінувати.
  • Рваний одяг і шкарпетки.
  • Взуття, в якому некомфортно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти