StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду увійшли блузки та сукні з легендарним принтом горошок

28 квітня 2021, 12:46
Модний принт горошок 2021 - це той випадок, коли в "одному флаконі" змішані ніжність та зухвалість, романтика і сміливість. Саме тому його й люблять!

Одним з яскравих трендів весняно-літнього сезону 2021 стане легендарний принт горошок, або polka dot. Звичайно, він вже давно став класикою, і актуальний майже щовесни та щоліта. Проте цього року ми в буквальному сенсі купатимемося в горошку.

Уже зараз принт горошок став шалено популярним - в Instagram знайдете сотні тисяч фотографій з усього світу, на яких жінки хваляться розкішними блузками в горошок, спокусливими сукнями, фантастичними комбінезонами та незвичайними спідницями з принтом polka dot.

Головною перевагою цього дивовижного принту є те, що він пасує жінкам будь-якої комплекції і будь-якого віку, тому всі без перебільшення можуть носити одяг, щедро всипаний крапочками різного розміру.

Модний принт горошок 2021 - цей той рідкісний випадок, коли в "одному флаконі" змішані ніжність та зухвалість, романтика і сміливість. Саме тому він у всіх викликає різні емоції, але байдужими не залишає нікого.

Річ у тім, що горошок може бути ледь помітним, і навпаки, виразним та кричущим, тому кожен має шанс знайти варіант, який допоможе не тільки створити гарний ансамбль, але й самовиразитися.

Щоправда, тут важливо пам'ятати одне правило - великий "горох" візуально додає обсягу: якщо це блузка, то верх здаватиметься пишним, а якщо спідниця – то нижня частина. А ось дрібний горошок анітрохи не спотворює пропорції, тому його можна носити куди хочете: на побачення, на роботу або навіть на прогулянку. Від цього і відштовх*йтеся під час вибору одягу з принтом polka dot.

читайте такожУ моді загадкові спідниці міді: найкрасивіші моделі на весну і літоДо речі, з'явився цей принт ще в середині вісімнадцятого століття. А ось перший справжній фурор він справив в 50-х роках - саме в ті часи був популярним стиль пін-ап.

Модний принт 2021 горох
Модний принт 2021 горох / Instagram

Сьогодні за принтом горошок тягнеться величезний шлейф історії, дизайнерських експериментів та захоплених поглядів – він завжди надихав модельєрів, і легко підкорював серця модниць.

Модний принт 2021 горох
Модний принт 2021 горох / Instagram

У 2021 році до "гороху" звернули свої погляди багато кутюр'є, тому надихайтеся нашою добіркою актуального одягу з принтом горох, і поспішайте поповнити свій гардероб ефектними речами, які гарантовано подарують вам фонтан приємних емоцій.

Модний принт 2021 горох
Модний принт 2021 горох / Instagram

читайте такожУ моду увійшли подовжені сукні-сорочки невимовної красиДо того ж цілком ймовірно, що гарна сукня в горошок, блузка або спідниця "сумує" у вашій шафі - можете їх "випускати на волю" і носити, адже горошок у тренді!

Модний принт 2021 горох
Модний принт 2021 горох / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти