StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Літо на висоті: у моду входять ефектні босоніжки на платформі

30 березня 2021, 23:23
Босоніжки на платформі – це один з найпростіших способів збільшити зростання й візуально виглядати стрункіше. Вони високі та дивовижні, і в них легко!

Ми не знаємо, яким буде літо, але в ньому на нас чекають неймовірні босоніжки на платформі. Жіноче взуття, яке завжди ділить світ на два табори: його або люблять, або ненавидять, і вважають, що воно дуже вульгарне. До того ж і ті, і інші завжди дивляться у бік платформи, адже вона діє, немов магніт.

І попри таке контрастне сприйняття, справедливості заради відзначимо, що босоніжки на платформі майже не виходять з моди: щойно сонячні промені починають щедро обсипати нас теплом, це ефектне взуття стає актуальним.

Класика, скажуть одні. Зручність, наполягатимуть інші. Всі аргументи приймаються, адже у босоніжках на платформі можна гуляти нескінченно, і водночас не відчувати дискомфорту.

Крім того, босоніжки на платформі – це один з найпростіших способів збільшити зростання і візуально виглядати стрункіше. Вони високі і дивовижні, але не навантажують щиколотки або коліна.

Щоправда, це взуття дуже мінливе у сенсі дизайну, тому те, що було в моді торік, може бути абсолютно недоречне цього року.

Зокрема, у попередньому сезоні в тренді були босоніжки на платформі в стилі 70-х, а цього року вони не прив'язані до якоїсь епохи: сьогодні в моді сандалі в сучасній інтерпретації, вони присвячені тому, що ми переживаємо зараз.

Босоніжки на платформі 2021
Босоніжки на платформі 2021 / Instagram

читайте такожУ моду повернулися неземні туфлі з 40-х, які подарував світові Крістіан Діор

Модні босоніжки на платформі 2021 – це комбінація тенденцій і поєднання непоєднуваного, наприклад, спортивний верх та ефектна масивна підошва.

У моді як варіанти, коли окремо виділяються підбори, так і босоніжки на плоскій платформі, у яких, природно, зараз найбільше шансів стати "улюбленцями публіки".

Босоніжки на платформі 2021
Босоніжки на платформі 2021 / Instagram

Звичайно, в умовах пандемії та нескінченних карантинних обмежень, підбори програють сутичку.

читайте такожУ моду повернулися казкові жіночі туфлі на низькій ході з ремінцемЗате підбори – це завжди про жіночність, красу та витонченість, тому якщо всупереч усьому, що відбувається навколо, красивий одяг і взуття на підборах – це ліки від нудьги або навіть протест - тоді ви будете задоволені, адже її величність Мода 2021 руками дизайнерів спробувала догодити всім.

Босоніжки на платформі 2021
Босоніжки на платформі 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти