StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на весну-літо повернулися жіночі жилети неймовірної краси

28 лютого 2021, 16:00
Торік жилети теж були в моді - ми бачили їх у костюмах-трійках в стилі 70-х. Зараз ця тенденція відроджується, і жилети будуть навесні та влітку всюди.

Жилети час від часу повертаються в моду, і головне їх завдання, напевно, в тому, щоб нагадати нам про минуле. Одні можуть згадати шкільних вчителів, інші – офіціантів з улюбленого ресторану, а для когось жилет чітко асоціюються з бабусями і дідусями. Водночас жилет - це завжди більше про особистість, ніж про практичність: він показує характер, підкреслює образ та доповнює його, роблячи цілісним і гармонійним.

Торік жилети жіночі теж були в моді - ми бачили їх у костюмах-трійках в стилі 70-х. Й ось ця тенденція відроджується, та з новою силою вриваються в тренди.

У сезоні весна-літо 2021 ви зустрінете найрізноманітніші та дуже несподівані варіанти жилетів: від в'язаних до класичних. До того ж модні в'язані жилети зараз можна носити як светр, бо це тренд.

Загалом жилет - примхливий елемент гардеробу. Якщо його правильно поєднувати, то отримаєте приголомшливий стильний образ.

читайте такожУ моду на весну входить total black: одяг, який ми маємоМи сьогодні розповімо вам про те, з чим носити модний жіночий жилет цієї весни і літа, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Модні жилети 2021 – на що звернути увагу

Жилет і блузка - ідеальна пара

Візьміть улюблену блузку та довгу сорочку, і скомбінуйте її з жилетом – вийде легкий, елегантний і водночас креативний образ. У колекції одягу Michael Kors весна-літо 2021 можете знайти вдале поєднання штанів, подовженої смугастої блузки та жилета.

читайте такожЧарівні сукні-сорочки з 1900-х повертаються в моду на весну-літо 2021Крім того, жилети відмінно поєднуються з сукнями, в тому числі довгими, а також сукнями-сорочками – виходить ефектно та неповторно.

Усе ще в моді костюми з жилетами

Усі ті, хто любить діловий та класичний стиль, можуть вже сьогодні підшукувати собі костюм-трійку на весну-літо 2021. Гарний костюм з подовженим жилетом – вдала знахідка для гардероба будь-якої сучасної жінки. Щоразу, змінюючи аксесуари, будете зміщувати акценти й виглядати по-різному. Ця тенденція представлена в колекції одягу Fendi весна-літо 2021.

Жилет як блузка

Коли потеплішає остаточно, можете сміливо скинути все зайве й носити жилет як блузку. Одне з найбільш вдалих поєднань – жилет плюс вільні широкі штани. Водночас у моді як короткі жилети, так і трохи подовжені моделі вільного крою, які можуть носити усі. В колекції одягу Hermes весна-літо 2021 такі варіанти представлені.

Також у моді довгі жилети, які можна носити і як сукню, і як жилет в поєднанні з блузкою та улюбленими штанами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти