StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на весну-літо прийшли дивовижні трикотажні сукні

17 березня 2021, 20:22
Ми продовжуємо носити комфортні, зручні та приємні на дотик трикотажні сукні, які зроблять цю весну затишною, теплою та незабутньою.

Трикотажні сукні були нашими вірними супутницями холодної осені й навіть морозної зими – в них ми відчували себе привабливо в будь-яку погоду. Але з приходом весни з цим трендом ми не прощаємося - навпаки, ми продовжуємо носити ці комфортні, зручні та приємні на дотик сукні, які зроблять весну затишною, теплою та незабутньою.

відео дня

Загалом без суконь складно уявити весну та літо, і разом з трикотажними варіантами на нас чекає безліч приголомшливих моделей - у нашому матеріалі У моді сукні міді з фантастичними квітковими принтами та розрізами можете докладніше дізнатися про один з яскравих трендів сезону.

А поки що оцініть нашу добірку модних трикотажних суконь, які можуть стати для багатьох знахідкою. І суть зовсім не в погодних умовах. Річ у тім, що через рік після початку пандемії ми знову стоїмо на порозі жорстких карантинних обмежень, тому зручний та гарний одяг, в якому можна гуляти в парку або працювати вдома – на вагу золота.

Однак не тільки сукні трикотажні панують цього року. У моді також трикотажні костюми, спідниці, топи, штани й навіть шорти, і все це претендує стати нашим улюбленим повсякденним одягом.

Модні трикотажні сукні 2021

У моді однотонні трикотажні сукні

Якщо шукаєте стильне трикотажне плаття на весну-літо 2021, то насамперед радимо звернути увагу на дуже прості й однотонні моделі. Відтінки - або нейтральні, або дуже яскраві, які наповнюють енергією. Сміливо носіть такі сукні довгі або міді в дуеті з білими кросівками, балетками, мокасинами, ботильйонами або босоніжками.

Трикотажні сукні 2021
Трикотажні сукні 2021 / Instagram

Писк сезону - трикотажні сукні з акцентом

Для тих, хто хоче бути в центрі уваги, і шукає сукню, в якій створить справжній фурор, у моді оригінальні трикотажні сукні з яскравими деталями. Це можуть бути моделі з рюшами, або об'ємними руками, або спокусливими вирізами, розрізами та ґудзиками. Крім того, витягнути образ допоможуть дивовижні сукні трикотажні з принтами, а також моделі, виткані з різних пастельних відтінків.

Трикотажні сукні 2021
Трикотажні сукні 2021 / Instagram

читайте такожУ моду повернулися казкові жіночі туфлі на низькому ходу з ремінцемТрикотажна спідниця з топом у тренді

Однією з модних тенденцій весняно-літнього сезону стануть трикотажні костюми зі спідницею. Орієнтуйтеся на короткий трикотажний топ і спідницю міді з розрізом спереду або мініспідницю. Модні забарвлення - меланж та інші спокійні відтінки. Це відмінна альтернатива сукням весна 2021, яку гідно оцінять ті, хто хоче підкреслити лінію талії.

Трикотажні сукні 2021
Трикотажні комплекти 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти