StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді зачіска хвіст: найстильніші варіанти на 2021 рік

8 лютого 2021, 13:24
Попри те, що зачіска хвіст на вигляд здається дуже простою, існує чимало дивовижних ідей, які перетворюють її на маленький витвір мистецтва.

Зачіска хвіст ніколи не виходить з моди, адже це універсальний варіант для тих, хто хоче гарно зібрати волосся без зайвих зусиль. Кілька хвилин - й ефектна зачіска готова, а її принадність в тому, що протягом дня вона не втратить свою форму. Щоправда, багато хто переконаний, що хвіст – типова зачіска для дому. Так, для роботи вдома зачіска, яка була шалено популярною у 90-х, - це, дійсно, ідеальний варіант. Але, крім цього, з хвостом сміливо можна йти в будь-який бій, брати найвищі життєві вершини, а ще - підкорювати, спокушати та вражати!

Для тих, хто любить максимально зібране волосся, радимо звернути увагу на модну зачіску пучок - у нашому матеріалі Як зробити модну зачіску пучок і стати чарівною можете дізнатися про неї докладніше.

Але якщо все ж мета – стати емоційно сильнішою й набути впевненості в собі, то краще зупинити свій вибір на зачісці хвіст: щойно волосся зібране, з'являється відчуття легкості, яке неоціненне!

Попри те, що зачіска хвіст на вигляд здається дуже простою, сучасні стилісти створили чимало дивовижних ідей, які перетворюють її на маленький витвір мистецтва, від якого складно відірвати погляд. Не останню роль в цьому відіграють аксесуари – з ними зачіска виглядає оригінально і креативно. До того ж завдяки прикрасам можна блискавично перетворити повсякденний хвіст на вечірню зачіску.

Звичайно, хвіст можна зробити на будь-яку довжину волосся, і навіть коротке волосся можна красиво зібрати в низький хвіст. Але найбільш ефектно виглядає хвіст на довгому волоссі, і сьогодні ми розповімо вам про наймодніші варіанти хвоста 2021 на довге волосся.

Модна зачіска 2021 хвіст на довге волосся - варіанти укладання волосся

У моді хвіст з кіскою

Варіант хвоста з кіскою - чудова зачіска, яку обожнюють багато дівчат. Для цього потрібно трохи заплести волосся в косу, а решту залишити розпущеним. Це цікавий варіант для тих, хто хоче урізноманітнити свій звичайний хвіст. Тільки не прагніть ідеально зафіксувати косу - навпаки, можете витягнути кілька пасом і створити легку недбалість, адже такий ненав'язливий стиль зараз у тренді.

Модна зачіска хвіст 2021 / Instagram
Модна зачіска хвіст 2021 / Instagram

У трендах хвіст зі шнурком

Якщо у вас красиве довге волосся, то можете прикрасити його шнурком. Для цього треба зробити хвіст - високий або низький. Потім берете шнурок, і обв'язуєте ним волосся до низу. Варіантів того, як шнурком обмотати волосся – багато, і можете вибрати той, який до смаку. У будь-якому разі, такий варіант прикраси хвоста актуальний.

Модна зачіска хвіст 2021 / Instagram
Модна зачіска хвіст 2021 / Instagram

читайте такожЯк заплести модні французькі кіски й зачарувати всіх навколо - фотоРиб'ячий хвіст - писк сезону

Ця зачіска пасуватиме шанувальницям французької коси. Суть зачіски в тому, що потрібно почати плести класичну французьку косу, а коли вона наблизиться до потилиці, волосся збирають у хвіст. Щоб така зачіска виглядала стильно, варто додати волоссю легкої недбалості.

Модна зачіска хвіст 2021 / Instagram
Модна зачіска хвіст 2021 / Instagram

Мрія усіх принцес - хвіст з гумками

Не можна пройти повз хвоста, який нагадує зачіску з мультика про Алладіна. Щоб отримати таку романтичну зачіску, зберіть хвіст, візьміть невеликі гумки й зав'яжіть їх по довжині волосся на однаковій відстані, потім трохи розтягніть. За бажання таку зачіску можна прикрасити шпильками.

Модна зачіска хвіст 2021 / Instagram
Модна зачіска хвіст 2021 / Instagram

Модна зачіска хвіст 2021 - які ще варіанти зачіски у тренді:

  • У моді високий хвіст.
  • У моді низький хвіст.
  • У моді хвіст з великим бантом.
  • У моді бічний хвіст.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти