StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді чоботи з 90-х: як у ботфортах не виглядати старомодно - фото

13 жовтня 2020, 11:10оновлено 17 жовтня 2020, 16:36
Чоботи вище коліна в поєднанні з гарним пальто – це класика, перевірена часом. Але замість чорних ботфортів краще візьміть коричневі!

Прямо з далеких 90-х у моду на осінь-зиму до нас прийшли ботфорти. Бабця-Мода широко відчинила для них двері і дозволила зайняти центральні місця на передовій жіночого взуття осені-зими 2020-2021.

відео дня

Зручні й ефектні, високі чоботи притягують до себе увагу, тому вкрай важливо правильно поєднувати їх з одягом. У цьому криється секрет вдалого гардероба і стильного образу.

І якщо універсальні чорні високі чоботи з епохи "лихих" і навіть 80-х, коли вони тільки з'явилися в наших широтах, багато жінок вміють красиво комбінувати з одягом, то ботфорти з кольорових матеріалів найчастіше залишаються чобітьми мрії, адже їх просто не купують, або вони виглядають так дратівливо, немов червона ганчірка для бика.

Ми сьогодні розповімо вам, як правильно носити ботфорти і з чим їх поєднувати, щоб виглядати на мільйон доларів. Також ми зібрали для вас фотогалерею модних ботфортів сезону осінь-зима 2020-2021 - обов'язково оцініть те, що вже сьогодні можна знайти у продажу.

Ботфорти осінь-зима 2020-2021 - з чим поєднувати

Якщо ви стежите за модою, то мали помітити, що земляні відтінки зараз у тренді. Тому замість чорних, які виглядають трохи старомодно, краще взяти коричневі або бордово-червоні високі чоботи. Вони гармонійно поєднуються з бежевою спідницею вільного крою, коричневою сумкою і светром оверсайз кольору кави з молоком.

Модні ботфорти 2020-2021 / Instagram
Модні ботфорти 2020-2021 / Instagram

Будь-які високі ботфорти - і на підборах, і без підборів - відмінно поєднуються з вузькими джинсами. Додайте модний светр з високим коміром і вийде повсякденний, але дуже стильний і модний образ.

Для тих, у кого мета – виглядати гламурно, можуть поєднувати ботфорти з сукнею. Але важливо врівноважити образ, і з цим завданням найкраще впорається модний тренч. Крім того, не забудьте про аксесуари – великий ланцюг не тільки прикрасить образ, але і стане його завершальним штрихом.

Чоботи вище коліна в поєднанні з гарним пальто – це класика, перевірена часом. Але якщо хочете виглядати більш сучасно, замість чорних ботфортів візьміть коричневі - вони подарують вашому наряду теплих барв і створять приголомшливий осінній настрій.

А ще коричневі чоботи можуть стати знахідкою для тих, хто обожнює романтичний стиль. З такими чобітьми красиво поєднується будь-яке плаття з квітами. Не біда, що осінь – поверх сукні можете накинути укорочений кардиган, піджак м'якого відтінку або куртку.

Модні ботфорти 2020-2021 / Instagram
Модні ботфорти 2020-2021 / Instagram

Модне взуття осінь-зима 2020-2021 – про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти