StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

90-ті йдуть по п'ятах: ефектні черевики і чоботи знову на вершині моди - фото

4 жовтня 2020, 22:50оновлено 5 жовтня 2020, 10:38
Мода 90-х повернулася, тому цього сезону актуальні черевики і чобітки з ланцюжками. Але не тільки!

Взуття завжди діяло, як магніт. Особливо в ту пору, коли небо лютіє і постійно влаштовує нам біг з перешкодами - то калюжі треба перестрибувати, то намагатися не потонути в заметах. Саме тому у нас завищені очікування від взуття на осінь-зиму. Крім того, нам важливо, щоб воно було не тільки зручним, добре захищало від негоди, але й було ефектним і гарним.

відео дня

І це не тільки сучасні жінки вибагливі – взуття в усі часи було чимось на подобі витвору мистецтва. Крім того, нам ще в дитинстві заклали бажання мати витончені туфлі, як у Попелюшки, і червоні черевички, як у казці Ганса Християна Андерсена.

Так ось, хочемо ми цього чи ні, але взуття діє на нас магічно – в одних чоботях нам здається, що у нас виростають крила, в інших виникає неймовірне відчуття сили і впевненості в собі, а треті красиві, елегантні, модні, але...їх навіть міряти не хочеться.

У вас, напевно, було так і не раз, що купували взуття, послухавши поради подруги або продавця в магазині, а потім ці туфлі, черевики або кросівки роками припадали пилом у шафі.

Купуючи взуття, треба прислухатися до себе, і чесно відповісти на прості запитання: "Куди я буду носити це взуття? Я зможу в цьому взутті ходити весь день і наскільки я буду вільна? З чим з буду поєднувати взуття? Мені це і справді подобається?".

Сьогодні ми розповімо вам про те, яке жіноче взуття актуальне в сезоні осінь-зима 2020-2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для розуміння того, чим зараз дихає мода.

Модне взуття осінь-зима 2020-2021: тренди

Черевики на грубій підошві - хіт сезону

Якщо хочете виглядати ультрамодною цього осінньо-зимового сезону, то вже сьогодні можете шукати черевики челсі висотою до литок, або класичні шнурівки в стилі 80-х, або чоботи на грубій платформі в стилі 90-х. У сезоні осінь-зима 2020-21 в моді майже всі фасони жіночого взуття на грубій підошві. Вибирайте те, в чому почуватимете себе найбільш привабливо, адже це взуття дуже драматичне, і малоймовірно, що хтось пройде повз, не оцінивши вашу обновку.

читайте такожНосіть вже зараз: незвичайні аксесуари з 90-х знову в моді - фотоПопри зовнішню грубість, таке взуття можна і треба поєднувати і зі спідницями, і з джинсами.

Модне взуття осінь-зима 2020-2021
Модне взуття осінь-зима 2020-2021 / Instagram

У моді взуття зі зміїним принтом

Якщо в одязі в моду повернувся тигровий і леопардовий принти, то серед взуття панує зміїний малюнок. Шукайте чоботи з таким принтом, якщо хочете виглядати стильно і трохи епатажно. Крім того, готуйтеся до пильної уваги до ваших ніг – таке взуття може одним подобатися, інших дратувати, але байдужих до нього дуже мало.

Модне взуття осінь-зима 2020-2021
Модне взуття осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Взуття з ланцюгами прийшло в моду

Мода 90-х увійшла в тренди, і цього сезону в моді черевики і чобітки з ланцюжками. Звичайно, ланцюги - це всього лише деталь, і жодного практичного застосування у них немає, але якщо вам подобається така прикраса на взутті, і взагалі, для вас важливі яскраві стильні елементи, то сміливо купуйте взуття з ланцюгами "під золото".

Модне взуття осінь-зима 2020-2021
Модне взуття осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Жокейські чоботи вибилися у тренди

Для всіх тих, кому важливо візуально подовжити ноги і виглядати спортивно, в моду прийшли жокейські чоботи 2020. З одного боку, це дуже комфортне і зручне взуття на осінь-зиму 2020-2021, а з іншого – кожна жінка в жокейських чоботях виглядає, як правило, витонченою і ніжною.

читайте такожРозкішні жіночі штанні костюми увірвалися в моду на осінь-зиму: фотоТакі чоботи відмінно поєднуються і зі спідницями, і зі штанами або джинсами, тому припадати пилом в шафі вони точно не будуть.

Модне взуття осінь-зима 2020-2021
Модне взуття осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Полум'яний привіт з 90-х - ботфорти

У лихі 90-ті майже всі жінки носили високі чоботи вище коліна - ботфорти, і тоді цей тренд зводив всіх з розуму. Вибору особливого не було, тому ботфорти стали чимось на кшталт візитівки того часу. Мода осінь-зима 2020-2021 щедра, і ботфорти – це всього лиш одна з тенденцій, яка теж заслуговує на увагу. Водночас в моді також дуже високі ботфорти, які нагадують туфлі з панчохами.

Модне взуття осінь-зима 2020-2021 / Instagram
Модне взуття осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти