StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Туніка офіційно повернулася в моду: вона стане знахідкою для весни-літа 2021

16 травня 2021, 22:33
Головним козирем жіночих тунік є те, що їх можна поєднувати і зі штанами, і зі спідницями. А ще їх можна носити як легке платтячко. І це дивовижно!

Якщо ви вже підшукували обновки для цієї весни та літа, то мали помітити у вітринах магазинів туніки – яскраві та спокійні, але такі чарівливі. Вони, немов яскраві вогники у нічному океані, ваблять своїми оригінальними та лаконічними силуетами.

Туніки жіночі офіційно повернулися в моду і зайняли на вершині моди 2021 особливе місце. А все завдяки тому, що їх можна носити куди завгодно - останнім часом жінки як ніколи цінують в одязі практичність й універсальність!

Головним козирем жіночих тунік є те, що їх можна поєднувати і зі штанами, і зі спідницями або шортами. А ще їх можна носити як легке платтячко, ось чому їх сміливо можна назвати обов'язковим елементом у гардеробі кожної жінки.

Ба більше: неможливо пройти повз тієї легкості та відчуття свободи, яке вони дарують. Річ у тім, що туніки, як правило, не дуже прилягають до тіла, і вони пошиті з легких і приємних на дотик матеріалів, тому носити їх – одне задоволення.

читайте такожУ моду з 70-х повернулися фантастичні сукні, в'язані гачкомКрім того, туніка завдяки подовженому силуету додає фігурі стрункості – якщо для вас це важливо, то у вашій шафі має з'явитися обновка, яка стане відмінною базою для багатьох образів!

З чим носити туніку

Туніка жіноча розв'язує вам руки і відкриває дуже широке поле для експериментів. І в залежності від погодних умов та ситуації, ви можете вписати туніку до будь-якого ансамблю. Зокрема, якщо на вулиці тепло, то туніка може стати для вас сукнею.

Модні туніки 2021
Модні туніки 2021 / Instagram

У ті дні, коли погода не буде радувати вас теплом, поєднуйте туніку 2021 з улюбленими джинсами або легінсами. Крім того, не соромтеся поверх туніки вдягати светр або курточку – і те, й інше зробить ваш образ стильним і надзвичайним.

Модні туніки 2021
Модні туніки 2021 / Instagram

Не забувайте і про те, що цього року в моді ремені й оригінальні паски, а з тунікою вони створять гармонійний дует, що зачаровує.

Модні туніки 2021
Модні туніки 2021 / Instagram

читайте такожГоловні вісім трендів жіночого взуття на весну-літо 2021А ще туніки не надто вимогливі до взуття, тому носіть з ними кросівки, босоніжки на пласкій ході або на платформі, сабо і навіть витончені слінгбеки – в будь-якому разі виглядатимете надзвичайно!

Модні туніки 2021
Модні туніки 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти