StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ідеальний варіант: жіночі сумки, які ніколи не вийдуть з моди

7 червня 2020, 15:00
Іноді в гонитві за модою до нашої шафи потрапляє сумка, яка дуже швидко перетворюється на ознаку поганого смаку.

Сумки для жінок важливі. І річ не в порожнечі, яка без них виникає. Сумка красномовна, немов обличчя жінки – по ній можна зрозуміти, чого хоче її власниця, що вона любить і... скільки вона заробляє. Саме тому сумкам приділяють так багато уваги, вони стають об'єктом бажання, захоплення і, звичайно ж, заздрості.

відео дня

Але часом у гонитві за модою до нашої шафи потрапляє сумка, яка вже через рік стає ознакою поганого смаку. Ох, як же така сумка потім дратує! Але що зробиш – мода швидкоплинна і нещадна: сьогодні вона веселить вас блискучими ланцюжками, а завтра цю красу не визнає.

Але є сумки, які завжди в моді і навряд чи з неї вийдуть, бо вони вже стали класикою. Крім того, вони універсальні і пасують усім. Подивіться нашу добірку – в майбутньому ви зможете зробити вигідну покупку. Крім того, цілком можливо, що якась з цих сумок у вас вже є - будете знати, що її треба берегти.

Стильні жіночі сумки, які ніколи не вийдуть з моди

Зручна сумка через плече

Це одна із найзручніших жіночих сумочок – вона невелика, тверда, носити її можна і на плечі, і через плече. Головна перевага в тому, що руки залишаються вільними, і водночас усі потрібні речі — під рукою.

Сумки, які не вийдуть з моди
Сумки, які не вийдуть з моди / Instagram

Містка каркасна сумка

Якщо звернете увагу на ділову сумку середнього розміру з твердим дном і короткими ручками, то матимете один з найзручніших варіантів на роки. Головне, не вестися за модними кольорами і текстурами – краще всього купувати ділову сумку нейтральних або класичних відтінків – білу, чорну, коричневу, сіру, світло-брунатну. Також уникайте моделей з яскравими прикрасами і натяком на тренд року.

Сумки, які не вийдуть з моди
Сумки, які не вийдуть з моди / Instagram

читайте такожМожна носити зі шкарпетками: наймодніші сандалі на літо - фото

Сумка-тоут для повсякденного життя

Ще однією сумкою на всі часи стала досить містка модель прямокутної або трапецієподібної форми з двома практичними ручками середньої довжини. Таку сумку можна носити і на плечі, і в руці. Не має значення, сумка на замку або верх у неї відкритий – вона з моди не входить.

Сумки, які не вийдуть з моди
Сумки, які не вийдуть з моди / Instagram

Клатч, щоб не перевантажувати образ

Якщо ви купите клатч не з атласу, оксамиту або блискучої шкіри, то матимете елегантну сумочку для повсякденного життя. Ця м'яка сумка у вигляді конверта, яку носять у долоні або під пахвою - ідеальний варіант для тих випадків, коли не хочеться перевантажувати образ зайвими деталями, і водночас носити в руках гаджети і косметичку.

Сумки, які не вийдуть з моди
Сумки, які не вийдуть з моди / Instagram

Дизайнерська сумка – вигідна інвестиція

Якщо дозволяють можливості, можна купити дизайнерську сумку – як правило, такі сумки мають історію, бо їх створювали для певної ікони стилю. Це особлива, завжди впізнавана форма, текстура і лаконічний дизайн – наприклад, стьобані сумки Шанель, або мрія мільйонів – сумка Гермес, якій 130 років.

Сумки, які не вийдуть з моди
Сумки, які не вийдуть з моди / Instagram

читайте такожМодні сумки 2020 літо – в моду повернулися ретро-сумки з 1950-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, з 1960-х до нас прийшов яскравий тренд – сумки під крокодилову шкіру. На літо шукайте сумки яскравих кольорів – фуксії, шафрану, оливкові, блакитні або зелені. Форма – яка вам більше до душі, головне – фактура.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти