StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні сумки 2020 літо – в моду повернулися ретро-сумки з 1950-х: фото

29 квітня 2020, 23:45оновлено 30 квітня 2020, 01:03
Найкраща літня сумка та, яка викликає почуття захоплення.

Коли настає літо, перше, що хочеться зробити - це змінити сумку. А влітку 2020 після складної весни, яка багатьох позбавила планів і такого часом цілющого шопінгу, нова сумка жіноча - це необхідність.

відео дня

Від літньої сумки жінки зазвичай хочуть світла і позитиву, тому колір має першорядне значення.

Крім того, літня сумка повинна бути яскравою й ефектною. Найкраща літня сумка та, яка викликає почуття захоплення. Звичайно, тут важливо відзначити, що смак у кожного різний, проте, сумка красномовно показує, хто її господиня. Разом з тим стильна сумка здатна витягнути будь-який образ, тому недооцінювати цей важливий аксесуар у гардеробі ні жодному разі не можна, особливо влітку, коли все видно, немов під мікроскопом.

Загалом, якщо говорити простими словами, то сумка на літо повинна бути крутою. Уже зараз можете придивитися собі класну сумку на літо, а для того, щоб не заблукати серед великої кількості варіантів сумок, які є на ринку, Главред зібрав для вас найголовніші тренди.

У нашій фотогалереї знайдете варіанти актуальних літніх сумок 2020 року, на які можна і потрібно орієнтуватися під час вибору аксесуара.

Модні сумки 2020 літо - тренди

Стьобані сумки - класика, яка заслуговує на увагу

Цьогоріч у вас є шанс купити сумку, яка служитиме вам багато років, тому що стьобані сумки - це вже класика. Тому якщо хочете модну сумку на літо 2020 року - вибирайте стьобану сумку будь-якого розміру, а краще - через плече: така сумка звільнить руки, і буде виглядати доречно і під плаття, і під джинси. Сумки з двома ручками теж в тренді, тому і вони можуть стати вашим улюбленим аксесуаром в майбутньому літньому сезоні.

Сумки з ланцюгами для ефектного образу

Коли мода 2020 відкрила свої плани, в очі відразу впали великі ланцюги, які з'явилися на витончених сандалях і в'ються на них змійкою. Але цього, здається, старенькій моді виявилося недостатньо, тому ланцюги з'явилися і на сумках. Ланцюги можуть йти й замість ремінця, але найчастіше вони зустрічаються як елемент декору сумки. Звичайно, такий варіант для тих, кому це до смаку, адже ланцюги чомусь одразу нагадують далекі 90-і й малинові піджаки. Проте це ефектний і дуже яскравий тренд.

Модні сумки літо 2020
Модні сумки літо 2020 / Instagram

Сумки в стилі 1950-х і 1960-х повернулися в моду

Спогади дозволяють нам жити й бути трохи романтичнішими, тому всупереч тому, що мода завжди прямує вперед, з минулого в моду завжди щось повертається. У 2020 році в моду прийшли витончені і дуже цікаві сумочки з 1950-х і 1960-х років – щось схоже ви могли помітити в шафі ваших бабусь: пласкі, незвичної для нас геометричної форми, чимось схожі на клатчі з оригінальною застібкою. До речі, такі сумки дуже жіночні й візуально пом'якшують образ.

Двоколірні сумки – яскравий модний тренд 2020

Якщо ви шукаєте щось дійсно оригінальне і свіже, то зверніть увагу на двоколірні сумочки. Щоправда, якщо говорити про модні кольори – то перевагу краще віддати більш стриманим. У будь-якому випадку, фішка сумки – у контрасті кольору, найчастіше один з них – чорний, що робить сумку більш універсальною.

читайте такожНаймодніші довгі сукні на літо 2020 - фото

Кольорові сумочки під крокодилячу шкіру – це модно

Прямо з 1960-х до нас прийшов ще один яскравий тренд – сумки під крокодилячу шкіру. На літо шукайте сумки яскравих кольорів – кольору фуксії, шафрану, оливкові, блакитні або зелені. Форма – яка вам більше до душі, головне – фактура. Така сумка виглядає карколомно, тому покупкою ви залишитеся задоволені.

Модні сумки літо 2020
Модні сумки літо 2020 / Instagram

Великі сумки на будь-який випадок життя

У моді також величезні сумки, до яких можна й продукти скласти, і куртку на випадок, якщо раптом дощ, і навіть парасольку. Якщо велика сумка – це ваш стиль, то вибирайте будь-яку - наразі значення має лише розмір.

Сумки-коробки додадуть образу родзинки

Також особливої уваги заслуговують сумки-коробки в стилі 1950-х – квадратні, прямокутні ій навіть круглі, які були в моді минулого року. Зазначимо, такі сумки сильно впадають у вічі, тому модель сумки має на увазі те, що ви не будете її носити щодня. Крім того, сумки-коробки не дуже місткі. Але якщо ви шукаєте щось яскраве, творче, здатне справити враження, що виділить вас і додасть родзинки образу, тоді ці сумки для вас.

читайте такожБілі джинси літо 2020: у моді джинси з 60-х і рвані джинси - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, модне взуття 2020 на весну – це балетки, в яких завжди почуваєш себе так, наче виростають крила. Тільки враховуйте одне правило – якщо ви вибираєте чорні балетки, тоді намагайтеся одягти щось яскраве.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти