StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Спокусливі шкіряні спідниці увійшли в моду на весну-літо 2021

6 травня 2021, 16:10
У моді спідниці міді з кольорової шкіри, які можуть стати порятунком навіть в офісі. Моделі футляр або олівець - справжні фаворити весняно-літнього сезону.

Шкіряні спідниці без перебільшення можна назвати проривом останніх декількох модних сезонів. Річ у тім, що шкіра тривалий проміжок часу була в забутті, а на тих, хто носив шкіряні речі, дивилися зі співчуттям і навіть засудженням.

І ось шкіряні речі відродилися в моді, і подарували всім жінкам світу таке широке поле для створення модних образів, що, здається, ми ще не скоро попрощаємося з ними. Не останню роль в цьому зіграло те, що дизайнери все частіше використовують для створення своїх шедеврів штучну шкіру.

Спідниці шкіряні 2021 - приголомшливі, вони вражають великою кількістю силуетів і відтінків. Якщо в попередніх сезонах переважали стримані пастельні відтінки, то зараз спідниці стали яскравими, соковитими і натхненними.

Хоча класичні чорні шкіряні спідниці теж не здають позицій, і стануть знахідкою для тих, хто шукає варіант на всі випадки життя, який не вийде з моди із закінченням літа.

Сьогодні ми розповімо вам про те, які шкіряні спідниці в моді у сезоні весна-літо 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки для розуміння трендів без зайвих слів.

Модні шкіряні спідниці 2021 весна-літо: на що звернути увагу

У моді спідниці міді з кольорової шкіри, які можуть стати порятунком навіть в офісі. Моделі футляр або олівець - справжні фаворити весняно-літнього сезону. У поєднанні з будь-яким світлим верхом і туфлями отримаєте бездоганний образ з родзинкою.

Шкіряні спідниці весна-лето 2021
Шкіряні спідниці весна-лето 2021 / Instagram

Також на особливу увагу заслуговують мініспідниці, які в поєднанні з парою кросівок або будь-яким іншим плоским взуттям будуть ідеальними для неквапливої прогулянки. Це можуть бути як моделі з натуральної шкіри чорного кольору, так і барвисті: жовті, зелені, блакитні, червоні або білі.

Шкіряні спідниці весна-лето 2021
Шкіряні спідниці весна-лето 2021 / Instagram

Шкіряні спідниці на запах стануть основою розкішного і спокусливого образу. Така спідниця вимагає особливого підходу до вибору верху і взуття - вона ідеально поєднується з красивими блузками і топами, а також взуттям на підборах.

Шкіряні спідниці весна-лето 2021
Шкіряні спідниці весна-лето 2021 / Instagram

Якщо шукаєте спідницю, яка створить справжній фурор, то шукайте модель з принтами диких тварин. Вже сьогодні у продажу знайдете приголомшливі короткі шкіряні спідниці зі зміїним, тигровим і леопардовим принтами.

Шкіряні спідниці весна-лето 2021
Шкіряні спідниці весна-лето 2021 / Instagram

читайте такожУ моді загадкові спідниці міді: найкрасивіші моделі на весну і літо

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти