StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Приховане фарбування волосся - найефектніше фарбування 2020-2021: фото

14 листопада 2020, 15:25оновлено 3 січня 2021, 20:52
Приховане фарбування волосся красиво виглядає як на короткому волоссі, так і на довгому. Головне, правильно підібрати відтінок внутрішніх пасом.

Фарбування волосся для одних жінок - звичайна косметична процедура, яка дозволяє скорегувати колір волосся. Для інших це вимушений крок, кінцева мета якого - приховати підступну сивину. Є й чимало тих, для кого фарбування волосся – це приємна подорож у світ нових відчуттів, фарб і... нової себе. Приховане фарбування волосся 2020 - ідеальний варіант для тих, хто шукає незвичайних відчуттів і готовий вражати!

відео дня

Це унікальне фарбування волосся стало трендом останнім часом. Хоча це і не єдине модне фарбування цього сезону - в нашому матеріалі Грибний блонд - наймодніше фарбування волосся на осінь-зиму 2020 детально розказано про приголомшливий варіант фарбування волосся для блондинок.

Так ось, приховане фарбування - це коли після фарбування волосся в розпущеному вигляді якихось особливих змін кольору не видно. Ще б пак, адже верхній шар волосся не зачіпають. А потім починаються чари: щойно ви хоча б трішки піднімете верхній шар, або скуйовдите шевелюру, то побачите яскраві промінчики, які красиво пробиваються назовні.

Тобто, по суті, фарбується тільки нижня потилична частина волосся. Головною перевагою такого фарбування є те, що кожна жінка, нарешті, отримала можливість легко втілити свою заповітну мрію в реальність.

Наприклад, якщо ви все життя мріяли про рожеве або синє волосся, але не могли це зробити через страх, що вас не зрозуміють, то тепер можна запросто пофарбувати нижній шар волосся улюбленим кольором - за бажання, ваш внутрішній колір не буде привертати особливої уваги, а якщо захочете – то за допомогою шпильки зможете швидко зробити мальвінку і показати себе з іншого боку.

Тільки не треба думати, що приховане фарбування волосся – це варіант виключно для дівчат-екстремалок. Насправді вік не має значення, як і форма обличчя, структура і довжина волосся. Важливо підібрати колір, який гармонійно вам пасує, освіжає і надихає.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості прихованого фарбування волосся 2020-2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки фарбування волосся для натхнення.

Приховане фарбування 2020 – на що звернути увагу

Приховане фарбування волосся має гарний вигляд як на короткому волоссі, так і на довгому. Якщо хочете оживити боб або каре, то цей варіант фарбування пасуватиме ідеально.

Ви тільки уявіть, як ефектно виглядатимете, коли ваше волосся буде розлітатися на вітрі – "вогники" яскравого кольору додадуть вам енергії, внутрішнього драйву і легкості, яка часом дуже важлива.

Приховане фарбування волосся 2020
Приховане фарбування волосся 2020 / Instagram

Щоправда, для того, щоб результат вас порадував, важливо керуватися не тільки власними бажаннями, а й враховувати, як кольори "товаришують" одне з одним. Без поради фахівця тут не обійтися.

читайте такожШоколадний чай - модне фарбування волосся для брюнеток на осінь-зиму: фотоЯкщо у вас від природи темне волосся, то прихований шар волосся може бути синім, червоним, рудим, персиковим, зеленим і... білявим. Чим виразніший контраст, тим краще.

Приховане фарбування волосся 2020
Приховане фарбування волосся 2020 / Instagram

Якщо у вас світле волосся, то ідеальні внутрішні пасма - фіолетові, рожеві, бірюзові, жовті, зелені і сині. Будь-який внутрішній колір з ніжним світлим волоссям поєднується дуже ефектно і стильно.

Приховане фарбування волосся 2020
Приховане фарбування волосся 2020 / Instagram

А можна зробити наймодніше фарбування 2020 - приховане фарбування веселка! Це універсальний варіант, який личить власницям будь-якого кольору волосся і не вимагає особливої мороки під час вибору відтінку пасом. Вибирайте всі кольори, які вам подобаються, фарбуйте нижні пасма і насолоджуйтеся прихованим фарбуванням волосся веселка!

Приховане фарбування волосся 2020 / Instagram
Приховане фарбування волосся 2020 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти