StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Казковий білий манікюр на Новий рік 2021 зі сніжинками та фольгою: фото

26 грудня 2020, 17:40
Наймодніший новорічний манікюр 2021 витканий з білого лаку та сріблястих елементів.

Нам назустріч мчить рік Білого металевого Бика. Саме тому білий манікюр став одним з найбільш потрібних і популярних варіантів на Новий рік 2021. Це одночасно "вітання" тварині-господареві наступного року, і данина зимі, яка поки не дуже радує снігом.

відео дня

У період посилення карантину і масок, які приховують наше обличчя, нігті – відмінна нагода порадувати себе і створити передсвятковий настрій. Насправді варіантів дизайну нігтів може бути купа. Всі ті, хто хоче зробити елегантний манікюр, можуть звернути увагу на приголомшливий манікюр у чорному кольорі - в нашому матеріалі Чорний новорічний манікюр 2021 - феєричні ідеї дизайну нігтів знайдете фотогалерею зразків.

Але щоб задобрити Бика, все ж краще зупинити свій вибір на білому манікюрі. Тільки не зациклюйтеся на сенсах білого кольору, бо у пошуках істини можна заплутатися. Головне те, що в нейл-арті білий колір – дуже виграшна основа для розкішного, яскравого, життєствердного манікюру.

Ми зібрали для вас наймодніші ідеї білого манікюру на Новий рік 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете чудові зразки, багато з яких точно захочете повторити.

Модний білий манікюр на Новий рік 2021 – на що звернути увагу

Новорічний білий манікюр зі сріблом

Наймодніший новорічний манікюр 2021 витканий з білого лаку та сріблястих елементів. Можете просто пофарбувати нігті білим лаком, і кілька нігтів трохи прикрасити блиском. Можна додати на деяких нігтях фольгу, яка має дуже ефектний вигляд.

Білий манікюр на Новий рік 2021
Білий манікюр на Новий рік 2021 / Instagram

Крім того, можете просто один-два нігті пофарбувати сріблястим лаком. Також не забувайте про малюнки – можна сріблястим лаком намалювати ялинку або іграшку-прикрасу для новорічної красуні.

Білий манікюр зі сніжинками 2021

Щоб сніжинки на білих нігтях красиво виділялися, потрібен контраст. Для цього можна кілька нігтів пофарбувати нюдовим лаком, і вже на них намалювати сніжинки. Можна також як "союзника" для такого манікюру використовувати блакитний, рожевий або сріблястий лак – пофарбувати один-два нігтики й на них розмістити сніжинки.

Білий манікюр на Новий рік 2021
Білий манікюр на Новий рік 2021 / Instagram

читайте такожУ чому зустрічати Новий рік 2021, щоб задобрити Бика: фотоА додати зимового настрою допоможе "светр на нігтях" - 3D-малюнок у вигляді в'язаного светра творить дива. Можна також сніжинки на білому намалювати синіми фарбами - теж вийде казковий манікюр.

Білий новорічний манікюр із золотом

Гарний манікюр - чудовий привід відчути себе богинею. Для цього знадобиться білий лак і трохи золота. Як прикрасу можете використовувати золотисту фольгу або лак золотого відтінку. Дизайн нігтів в цьому випадку другорядний, адже вже саме поєднання білого і золотого - це свято!

Білий манікюр на Новий рік 2021
Білий манікюр на Новий рік 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти