StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді ніжний жовтий манікюр і сірі нігті: фото

10 січня 2021, 14:38
За задумом тих, хто вибирав для нас відтінки для 2021 року, ми маємо увібрати в себе силу жовтого та сірого.

Мода 2021 вже почала активно викладати зі своїх похідних валіз подарунки для нас та майже непомітно диктує нам нові правила. Зокрема, манікюр стає цілющим - тепер його завдання надихати нас, зігрівати й заряджати на позитив.

Ви вже, напевно, чули, що Інститут кольору Pantone назвав два головних кольори 2021 року - це абсолютний сірий і світлий жовтий, які символізують щастя, підкріплене силою духу. Цього року всі жінки мають повірити в те, що все буде добре, що все буде краще, ніж зараз, і наше життя стане яскравішим. Цілком логічно, що ці два кольори стали основними у манікюрі на весну-літо 2021.

За задумом тих, хто вибирав для нас фарби для 2021 року, ми маємо увібрати в себе силу цих життєствердних та енергійних відтінків, щоб подолати всі страхи, минути всі пагорби невпевненості й дійти до берега ясності, коли все знову буде передбачуваним (наскільки це взагалі буває у звичайному житті). А манікюр нам в цьому допоможе, адже нігті – найперше, що ми бачимо, коли прокидаємося й тягнемося до будильника або мобільного телефону.

Ми сьогодні розповімо вам про модні варіанти дизайну нігтів світло-жовтого і сірого кольору, а в нашій галереї ви знайдете яскраві та актуальні зразки.

Модний манікюр весна-літо 2021 - акцент на світло-жовтий і сірий лаки

Ніжний світло-жовтий манікюр

Колір, який символізує літній настрій, ідеально пасує для будь-якої шкіри обличчя, тому кожна жінка може вибрати такий лак як основу для приголомшливого манікюру. Світло-жовтий лак має дуже гарний вигляд у дуеті з кремовим, м'ятним, білим і чорним – сміливо поєднуйте ці кольори. І навіть якщо ви просто пофарбуєте нігті жовтим лаком, то все одно будете в тренді.

Модний манікюр весна-літо 2021
Модний манікюр весна-літо 2021 / Instagram

Матовий жовтий манікюр

Матові лаки продовжують підкорювати серця всіх жінок світу, і на черзі – яскравий світло-жовтий лак. Для того, щоб підкреслити красу кольору, деякі нігті пофарбуйте нюдовим або молочним лаком – вийде вдала основа для цікавого нейл-арту.

Модний манікюр весна-літо 2021
Модний манікюр весна-літо 2021 / Instagram

читайте такожУ моду на 2021 рік прийшли прозорий френч і нюдовий манікюр з золотомСірий манікюр 2021

Не хвилюйтеся, манікюр весна-літо 2021 сірого кольору не змусить вас виглядати сірою мишкою. Головне, підібрати вдалий відтінок, який підійде саме вам – витратьте трохи часу, щоб знайти те, що вам пасує. Крім того, спокійний сірий колір відмінно "товаришує" з рожевим. Нейл-стилісти придумали безліч варіантів сіро-рожевого манікюру.

Модний манікюр весна-літо 2021
Модний манікюр весна-літо 2021 / Instagram

Сіро-жовтий манікюр

Звичайно ж, у 2021 році одним з найпопулярніших варіантів манікюру буде жовто-сірий. Виберіть спокійні світлі відтінки й просто пофарбуйте ними нігті – кілька сірим, кілька жовтим лаком. Малювати на таких нігтях не обов'язково - в цих відтінках дуже багато сенсу й без цього.

Модний манікюр весна-літо 2021
Модний манікюр весна-літо 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти