StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Полум'яний привіт з 90-х: найяскравішим трендом осені стала клітинка - фото

15 вересня 2020, 00:22оновлено 15 вересня 2020, 15:46
Клітинка у сезоні осінь-зима 2020-2021 щедро всипала все, що могла і зустріла на своєму шляху до вершини моди.

Картатий принт став одним з найгарячіших трендів сезону осінь-зима 2020-2021. Звичайно, він вже давно перейшов до рангу класики, але цього року у нього особливе місце на модному Олімпі.

відео дня

Зазвичай ми носимо речі в клітинку, коли хочеться підкреслити свою індивідуальність – цей приголомшливий принт і майже всі його варіації дозволяють нам виглядати надзвичайно і неповторно.

Крім того, клітинка має дивовижну властивість – вона може коригувати нашу фігуру. Чаклуючи над пропорціями тіла, пам'ятайте, що клітина візуально розширює ту частину тіла, на якій ви її носите. Також додає нам обсягу велика клітинка, тому якщо перед вами стоїть вибір, краще скажіть "так" дрібному малюнку.

Сьогодні ми розповімо вам про те, який одяг в клітинку у моді в сезоні осінь-зима 2020-2021. Крім того, ми зібрали для вас фотогалерею стильних і актуальних варіантів одягу в клітку – подивіться, оцініть, і надихайтеся.

У будь-якому разі, клітинка пасує всім, вона одночасно робить нас елегантними і "своїми" в будь-якій компанії - напевно, тут грають роль асоціації з теплим пледом.

Модний одяг осінь-зима 2020-2021 в клітинку

Картата сукня для неймовірного образу

Якщо шукайте ефектне плаття, яке подарує вам купу приємних відчуттів і перетворить вас у центр Всесвіту – вибирайте варіант у клітинку. Зрештою, саме картаті сукні найкраще коригують фігуру. Це можуть бути строгі силуети середньої довжини, або довгі пишні сукні, або варіанти з рюшами і сукні-сорочки. Головне, не бійтеся яскравих забарвлень і незвичайних картатих принтів.

Модний принт у клітинку 2020-2021
Модний принт у клітинку 2020-2021 / Instagram

Спідниця у клітинку - хіт сезону

Створити модний і красивий образ за допомогою картатої спідниці простіше простого. Водночас варто всього лише змінити верх або взуття, і ви вже виглядаєте не так, як вчора. Картата спідниця стане знахідкою для тих, хто хоче урізноманітнити свій робочий гардероб – вона поєднується з однотонним верхом, який може бути кольору самої клітини або одного з її компонентів.

читайте такожУ моду на осінь-зиму повернулися вільні татові і мамині джинси - фото Також можна використовувати універсальний метод поєднання картатої спідниці з речами: білий, сірий або чорний верх. Модна довжина - міні або лонгет (трохи нижче коліна).

Модний принт у клітинку 2020-2021
Модний принт у клітинку 2020-2021 / Instagram

Штани у клітинку - must have осінньо-зимового сезону

Минули ті часи, коли картаті штани були виключно елементом ділового образу. Зараз штани у клітинку можна використовувати не тільки для виходу на роботу, але і для прогулянок, посиденьок у кафе і походу на побачення. Крім того, якщо потрапите на гарний картатий костюм, то беріть без роздумів – це тренд.

Модний принт у клітинку 2020-2021
Модний принт у клітинку 2020-2021 / Instagram

Светри, пальта і не тільки

Насправді, клітинка у сезоні осінь-зима 2020-2021 щедро всипала все, що могла і зустріла на своєму шляху до вершини моди, тому і шарфики, і джинси в клітинку, а також светри, теплі куртки і пальта заслуговують на те, щоб не проходити повз них.

Мода спробувала додати в наше життя трохи тепла, і клітинка з цим завданням відмінно справляється. Не дарма ж вона бореться за місце під модним сонцем вже три століття, хоча багато хто з нас переконані, що клітинка - це полум'яний привіт з 90-х.

Модний принт у клітинку 2020-2021
Модний принт у клітинку 2020-2021 / Instagram

Раніше повідомлялося, у 2020 році тигрові і леопардові принти продовжують залишатися частиною модного образу. Кожен може вже сьогодні залізти до шафи і пошукати там колись улюблені (або не дуже) речі з тваринними принтами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти