StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Довгі сукні з квітами та костюми верблюжого кольору вриваються в моду на весну-літо

27 січня 2021, 23:20
Мода весна-літо 2021 намагається пробудити в нас надію. І вона всіляко нас заспокоює, тому в одязі багато м'яких ліній.

До весни та літа, здається, ще ціла вічність. Але не встигнемо озирнутися, як сонце почне з нами загравати теплими променями. Тому вже сьогодні треба готуватися до довгоочікуваної пори й ознайомитися з усіма новинками та трендами прийдешнього сезону. А сюрпризів Мода 2021 підготувала безліч, і ми сьогодні про найголовніші з них вам розповімо.

Відзначимо, що багато трендів весни-літа 2021 дозволять нам почуватися впевнено. Наприклад, ми носитимемо дивовижні штани, схожі на спідницю - у нашому матеріалі Надзвичайно широкі штани у стилі 30-х стануть великим трендом весни-літа 2021 можете докладніше про них дізнатися.

Загалом у сезоні весна літо на нас чекає багато зручних, невимушених, але все одно розкішних речей, в яких у повсякденному житті виглядатимемо надзвичайно. Як не крути, карантинні обмеження вплинули на моду і в певному сенсі змінили її до невпізнання. Тому що "одяг на вихід" виявився нікому не потрібним. У моді те, що можна носити у будь-якій ситуації.

Мода весна-літо 2021 намагається пробудити в нас надію. І вона всіляко нас заспокоює, тому в одязі багато м'яких ліній. Мода хоче, щоб ми знову відчули себе захищеними, привабливими та спокусливими.

Готові до зустрічі з новітніми модними тенденціями весни-літа 2021? Тоді читайте та насолоджуйтеся.

Мода весна-літо 2021 - гарячі тренди

У моду повертається низька талія

Після тривалого затишшя у тренди знову вибилися штани з низькою лінією талії. І хоча в більшості своїй джинси, спідниці та штани сезону весна-літо 2021 йдуть з високою лінією талії, низька посадка вже не дурний тон. Не вірите? А ви подивіться показ колекції одягу Versace весна-літо 2021 і в цьому переконаєтеся.

У трендах - монохромність

Для тих, хто постійно сумнівається у тому, чи вдало поєднується в його образі один колір з іншим, можуть з полегшенням зітхнути – одним з головних трендів майбутнього сезону стане монохромність. Одягайте речі одного кольору, підбирайте під них аксесуари такого ж кольору, і будете у тренді.

Верблюжий колір - гарячий тренд сезону

Верблюд залишається одним з найголовніших кольорів в одязі – носіть в цьому кольорі все, що вам до смаку. Обов'язковий елемент гардеробу на весну-літо 2021 – розкішний костюм верблюжого кольору для повсякденного образу. Такі костюми можете знайти в показі колекції одягу Max Mara весна-літо 2021.

У моду повернулися 80-ті

Хай живуть вісімдесяті. Вони продовжують надихати та завойовувати наші серця. З дискотечними дизайнами, яскравими квітами, срібними блискітками, зухвалими вирізами, великими плечима, сильними силуетами, речі у стилі 80-х неперевершені.

Довгі прозорі сукні з квітами

Її величність Мода намагається пробудити в нас надію, казали ми вище. І їй це легко вдасться, бо в сезоні весна-літо 2021 на нас чекають фантастично довгі сукні, пошиті з прозорих тканин, щедро всипані казковими квітами, яскраві й сонячні, які викликають почуття захоплення. Колекція одягу Valentino весна-літо 2021 красномовно це доводить.

читайте такожУ моду на весну-літо входять феєричні блузки "гострі кути" та прозорі блузкиМода 2021 весна-літо: що ще у тренді

  • У моді одяг великих розмірів оверсайз.
  • Одяг рожевого та червоного кольору у тренді.
  • Актуальні штанні костюми та костюми зі спідницею.
  • У моду повернулася сітка - сукні, топи.
  • Гарячий тренд - сукні з екошкіри.
  • Мініспідниці знову в моді.
  • Спортивні костюми - велика модна тенденція.
  • Пишні й довгі рукави в тренді.
  • У моді печворк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти