StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Які джинси найбільше пасують повним жінкам: моделі, які приховають недоліки

25 червня 2024, 01:15
626
Джинси - це не просто зручний одяг, а й універсальний інструмент, який здатен підкреслення красу будь-якої фігури.
Які джинси найбільше пасують повним жінкам: моделі, які приховають недоліки
Які джинси ховають повноту / Колаж: Главред, фото: largemoda.com.ua, pinterest.com

Джинси - це must-have будь-якого гардеробу, незалежно від типу фігури. Їх універсальність полягає в тому, що вони можуть підкреслити переваги та приховати недоліки, якщо правильно підібрати модель.

Якщо вас цікавлять модні поради, прочитайте матеріал Главреду: Які джинси будуть в моді в 2024 році: стиліст Рябич назвала трендові моделі.

Які джинси носити з проблемною зоною живота

Одні з найкращих варіантів для корекції області живота - це джинси з високою або підвищеною посадкою. Вони створюють ефект стягування завдяки щільному матеріалу деніму, пише Large Moda.

відео дня

Також важливо не заправляти верхні частини одягу в джинси, щоб не порушувати гармонію силуету. Можна розглянути варіанти зі звуженими або прямими штанинами - вони часто виглядають стильно і вигідно.

Які джинси найбільше пасують повним жінкам: моделі, які приховають недоліки
Фото: pinterest.com

Які джинси носити із повними стегнами

Для жінок з пишними стегнами ідеальним вибором стануть класичні моделі з прямим кроєм. Вони візуально подовжують зріст і допомагають створити гармонійні пропорції фігури.

Які джинси підходять для повних ніг

Уникайте джинсів, що облягають ноги, які підкреслять їх повноту. Прямі джинси вільного крою візуально збалансують пропорції.

Фасон джинсів з завищеною талією візуально подовжує ноги та робить їх стрункішими. Розширені від коліна джинси візуально врівноважують фігуру і водночас роблять ноги стрункішими.

Щодо кольорів, то пишним жінкам варто обирати джинси чорного, темно-синього та інших темних кольорів. Оскільки вони приховують повноту і візуально роблять ноги худшими.

Які джинси найбільше пасують повним жінкам: моделі, які приховають недоліки
Фото: pinterest.com

На що звернути увагу при виборі джинсів

  1. Деталі декору. Уникайте надмірного декору на джинсах, такого як накладні кишені, стрази або яскраві нашивки. Вони можуть створити візуальний ефект додаткового об'єму.
  2. Вибір кольору. Для створення вигідного силуету варто віддавати перевагу темним або середнім відтінкам джинсів, які виглядають більш елегантно.
  3. Комфорт та розмір. Обирайте джинси, які приємні на дотик і не обмежують рухи. Вони повинні бути трохи вільними, особливо для моделей, що облягають.

Які джинси ховають повноту

Джинси бойфренд вільного крою, трохи завужені донизу. Вони не облягають тіло та візуально не збільшують його.

Прямі джинси класичного крою – це завжди безпрограшний варіант. Вони підходять для будь-якого типу фігури і візуально роблять ноги стрункішими.

Джинси bootcut розширюються від коліна донизу. Вони підходять пишним жінкам і візуально роблять стегна худшими.

Які джинси найбільше пасують повним жінкам: моделі, які приховають недоліки
Джинси bootcut / Фото: largemoda.com.ua

Пам'ятайте, що головне - це правильно підібрати модель джинсів, яка підкреслить ваші достоїнства та приховає недоліки. Не бійтеся експериментувати, адже сучасні бренди пропонують широкий спектр фасонів та розмірів, які підійдуть для будь-якої фігури.

Що таке Large Moda?

Large Moda - це магазин одягу, який спеціалізується на одязі великих розмірів преміум якості. Весь одяг для повних відшивається на фабриках Італії, Іспанії, Бельгії, Китаю. Перед надходженням у продаж усі товари проходять суворий контроль за якістю, зазначають на сайті.

За вибором речей для large moda стежить команда дизайнерів, яким відомі секрети щодо перетворення пишного силуету як жінок, так і чоловіків, останні тренди та секрети створення стильного та привабливого образу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти