StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Три зачіски, які миттєво зроблять тонке волосся об'ємнішим: стиліст поділилась технікою

8 квітня 2024, 12:12
426
Експерт з питань волосся показала три прості зачіски для тонкого волосся, які швидко додадуть об'єму та пишності.
Три зачіски, які миттєво зроблять тонке волосся об'ємнішим: стиліст поділилась технікою
Зачіски, які зроблять тонке волосся об'ємнішим / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Застосувавши свою перукарську магію на багатьох жінках, Мірна Хосе показала "швидкі та прості" способи перетворити тонке волосся на пишне та об'ємніше. Однією з перших зачісок, яку рекомендувала Мірна, є зачіска "напіввгору-напіввниз", яка вимагає невеликого начосу, пише Express.

Візьміть пасмо волосся та помістіть гребінець над корінням, кілька разів рухаючи його вгору та вниз короткими рівномірними рухами. Зробивши начіс на маківці (верхній частині волосся), Мірна продовжує начісувати волосся трохи нижче маківки, щоб тонке волосся довше тримало об'єм.

Якщо вас цікавлять поради у сфері краси, прочитайте матеріал Главреду: Дивовижний спосіб укладання волосся гарантує відсутність пухнастих локонів.

Нанесіть трохи лаку для волосся на начесане волосся, а потім візьміть дві шпильки, щоб закріпити волосся під начосом. Волосся на маківці акуратнко зав’яжіть, щоб не заважало.

Тепер настав час розчепити частину волосся на маківці, розділити на дві частини, скрутити волосся та акуратно закріпити шпилькою. Якщо ви хочете трохи більше об’єму, то далі Мірна продемонструвала, як можна обережно підняти верхню частину секції назовні, щоб додати висоти.

Дивіться відео, де експерт з питань волосся поділилась 3 зачісками, які зроблять ваше волосся густішим:

Друга зачіска, рекомендована Мірною, - це "швидка та елегантна зачіска", у яку можна перейти із першої зачіски. Коли волосся вже красиво розпущене, збризніть на кінчики трохи лаку для волосся та нагрійте плойку.

"Тут ми просто робимо випадкові завитки; не має значення (в якому - ред.) напрямку ви (робите, - ред.). Я використовую плойку діаметром півтора дюйма, яка є найкращою плойкою... вона дасть вам гарну завивку... ми завиваємо волосся для текстури", - сказала Мірна.

Мірна порадила "нанести трохи більше" лаку для волосся, коли текстуровані хвилі будуть створені.

"Ми візьмемо стайлінгову щітку для волосся", - додала Мірна, начісуючи текстуроване закручене пасмо, щоб продовжити та показати третій образ.

Тоді візьміть пару шпильок і продовжіть накручувати волосся. Далі візьміть шпильку і просто зачепіть накручене пасмо волосся.

Мірна пояснила: "Причина, чому ви начісуєте волосся, полягає в тому, щоб воно виглядало пишніше".

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти