StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на зиму 2021 увійшли розкішні оксамитові спідниці та сукні - фото

5 грудня 2020, 16:44
Якщо хочете поєднувати оксамит з іншими речами, то пам'ятайте: що б ви не вдягли, оксамит буде завжди на першому плані.

Оксамит у 2020 році відродився, немов птах Фенікс з попелу, і став об'єктом уваги, милування й захоплення всіх. Навіть найзатятіші скептики та вибагливі красуні стали шанобливо ставитися до цього розкішного, загадкового й величного матеріалу. Так-так, оксамит - загалом, найідеальніший варіант для важливої події в житті, свята або вечірки. Але цього року кожен день - особливий, й оксамит доречний просто так – без особливого приводу. Так захотіли дизайнери одягу, і це правило із задоволенням взяли на замітку жінки в усьому світі.

Хоча не тільки оксамит у трендах в сезоні зима 2020-2021. Шкіра переживає період злету, і взимку прикрашає, наприклад, модні пуховики й куртки. У нашому матеріалі У моду повернулися незвичайні куртки з 50-х і шкіряні пуховики можете докладніше про це дізнатися.

А оксамит, немов повноводна річка, розлився яскравими барвами на піджаках, штанах, спідницях, сукнях і навіть пальтах, і переможно увійшов в новий зимовий сезон.

Але на цьому дива тканини з коротким ворсом на лицьовому боці не закінчуються! Оксамит також прикрашає аксесуари, які завдяки такому повороту стали чарівливими, й дуже складно не піддатися спокусі мати хоча б один оксамитовий предмет у гардеробі.

Якщо говорити про наймодніші кольори модних речей з оксамиту, то переважають бордові, сині, смарагдові й чорні, хоча є і чимало інших оригінальних й ефектних відтінків.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші оксамитові речі, які заслуговують на увагу і право прикрасити вашу зиму.

Модний жіночий одяг з оксамиту зима 2021 - особливості

Якщо хочете поєднувати оксамит з іншими речами, то пам'ятайте: що б ви не вдягнули, оксамит буде завжди на першому плані й "з'їсть" всю увагу, а оточення буде зосереджене на вашій персоні гарантовано.

Є речі, з якими оксамит "товаришує" найкраще, тому якщо не хочете виглядати дивно, комбінуйте оксамитовий одяг з денімом, мереживом, атласом, шкірою, а також вовняними, в'язаними та трикотажними речами.

А ось що категорично не поєднується з оксамитом, так це льон, бавовна і вельвет – навіть не намагайтеся експериментувати, все одно буде несмак. Крім того, її величність Мода зима 2021 для цих матеріалів наглухо закрила двері.

У моді оксамитові сукні

Фасон визначить те, куди ви можете носити оксамитову сукню зима 2021. Приталена мінісукня або довгий варіант стане знахідкою для свята, а вільні моделі, сукні на запах і варіанти з пишною спідницею можуть урізноманітнити ваш повсякденний образ.

Модний одяг з оксамиту зима 2021
Модний одяг з оксамиту зима 2021 / Instagram

Оксамитовий піджак - писк сезону

Якщо у вашому гардеробі з'явився розкішний оксамитовий піджак зима 2021, то поєднуйте його з класичними штанами та... джинсами. Не повірите, але поєднання красивого піджака з оксамиту й штанів творять дива.

Модний одяг з оксамиту зима 2021
Модний одяг з оксамиту зима 2021 / Instagram

Оксамитові костюми зараз у трендах

Найвигідніша покупка на зиму 2021 – це оксамитовий костюм. Ви відразу отримуєте багато можливостей для створення різних образів - і низ, і верх можна носити окремо й поєднувати з іншими речами. Це можуть бути як класичні штанні костюми, так і спортивні костюми, які останнім часом стали шалено популярними.

Модний одяг з оксамиту зима 2021
Модний одяг з оксамиту зима 2021 / Instagram

Оксамитові спідниці знову актуальні

Якщо ви зрозумієте толк в оксамиті, то обов'язково захочете поповнити свій гардероб елегантною, чарівною, спокусливою спідницею. У трендах оксамитові спідниці зима 2021 у складку, а також моделі олівець. Перевагою оксамитової спідниці є те, що вона ідеально поєднується з теплими светрами будь-яких фасонів.

Модний одяг з оксамиту зима 2021
Модний одяг з оксамиту зима 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти