StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наймодніші жіночі стрижки 2020, які візуально роблять стрункішою - фото

28 березня 2020, 17:10
Не вірте тим, що скаже вам, що короткі стрижки повнять.

Всі ми чекаємо від походу до перукаря єдиного - краси. Кожна жінка хоче бачити в дзеркалі кращу версію себе. Але як деколи боляче усвідомлювати, що перукар виконала свою роботу кепсько, не надто вдало, рука у неї була "важкою", і волосся вона занадто сильно вкоротила.

відео дня

Дуже часто так буває тому, що ми самі точно не знаємо, чого хочемо. Сіли в крісло, слово за слово, а в результаті – ви незадоволені і сердитеся на себе, що взагалі зважилися на зміни.

Ви повинні очима контролювати процес, інакше перукар через пофігізм чи непрофесійність зробить таке, що потім доведеться довго приводити себе до ладу.

Пам'ятаю, якось потрапила в салон краси до відомого столичного стиліста. Дядечко оцінив моє волосся, і вирішив, що мені не вистачає об'єму. У підсумку мені вистригли нижній шар мого каре і деякі пасма всередині шевелюри. Ох, як я тоді обурювалася! Можливо, логіка в такій стрижці і була, але я її не змогла зрозуміти.

Так от, щоб ви не опинилися на моєму місці, зверніть увагу на стрижки, які вам пасують. І ходіть до перукаря усвідомлено!

Сьогодні ми розповімо вам про стрижки, завдання яких – візуально зробити обличчя худішим. Главред зібрав фотогалерею яскравих зразків жіночих стрижок з ефектом схуднення.

Модні жіночі стрижки 2020, які роблять стрункішою

Короткі стрижки з асиметрією

Неправда, що коротке волосся не пасує жінкам з круглим обличчям. Ключ до успіху полягає в тому, щоб не додати об'єму з боків. Для цього варто зробити рвані пасма різної довжини.

Крім того, додають стрункості обличчю короткі асиметричні стрижки з боковим проділом і подовженим чубчиком – вибирайте каре або похилий боб, – головне, щоб об'єм був на маківці.

Багатошарове довге волосся

Дівчата з довгим волоссям, які хочуть виглядати стрункішими, повинні звертати увагу на східцеві або багатошарові стрижки. Пасма різної довжини змусять вас виглядати худішою.

Ідеальна довжина стрижки - до рівня грудей, а шари повинні починатися або над підборіддям, або під ним, щоб пасма могли обвивати і пом'якшувати лінії обличчя.

Стрижка на середнє волосся - лоб

Якщо у вас середнє волосся, то зараз наймодніше рішення для вас – стрижка лоб, - так називають пряме подовжене каре з рівними, тупими зрізами. Перевагою такої стрижки для тих, хто хоче візуально виглядати худішою, в тому, що прямий зріз змістить акценти у вашому образі.

А якщо ви додасте ще і чубчик, тоді ефект буде подвійним. Можна зробити також легкі хвилі – візуально вони відмінно роблять стрункою.

читайте такожЯк тонувати волосся вдома і переваги тонування волосся – фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, стрижка піксі пасує усім, так як не обов'язково повинна бути дуже короткою. Модний довгий асиметричний чубчик, яку майстер зробив з розумом, допоможе довге обличчя зробити коротшим, кругле обличчя більш вузьким, і змістити акцент на очі і пом'якшити гострі кути за допомогою легких хвиль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти