StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Піксі-кроп і шеггі-боб – нові модні стрижки на коротке волосся 2020: фото

9 березня 2020, 23:26
Навіть якщо у вас довге волосся, спробуйте на мить повірити в те, що серед коротких стрижок 2020 є та, яка розкриє вас з несподіваного боку.

Телевізійна реклама нав'язала нам думку про те, що у гарної і розкішної жінки обов'язково повинно бути довге волосся. Ця думка застаріла і давно потребує коригування.

відео дня

Не завжди довге волосся працює на користь жінки і омолоджує її - навпаки, візуально додає зайвих років.

Також ілюзорна думка про те, що короткі стрижки - це виключно для жінок солідного віку. Відкиньте всі ці стереотипи, і погляньте, скільки з'явилося приголомшливих жіночих стрижок, які відмінно омолоджують, додають легкості та невимушеності, роблять жінок більш впевненими в собі, а дівчат-підлітків - прогресивними. Звичайно, без модного фарбування тут не обійшлося, але результат себе виправдовує.

До слова, американські вчені довели, що зачіски на коротке волосся залишають про жінок краще враження, ніж про тих, у кого довге волосся. Також жінки з коротким волоссям здаються оточуючим розумнішими і компетентнішими.

Важливо відзначити ось ще що: короткі стрижки відмінно врівноважують обличчя - звичайно, за умови, що ви потрапите не до перукаря з найближчої перукарні, де всіх стрижуть однаково, а до майстра, який побачить всі ваші переваги і недоліки, і зможе "підігнати" стрижку під обличчя.

І навіть якщо ви носите довге або середнє волосся все життя, тому що хтось колись вам сказав, що тільки це - ваш єдиний і найкращих образ, - спробуйте на мить повірити в те, що серед модних жіночих стрижок 2020 є та, яка розкриє вас з несподіваного боку.

Загалом, у коротких стрижок маса переваг. Главред зібрав найсвіжіші варіанти модних стрижок на коротке волосся 2020 у фотогалерею - подивіться, можливо, щось вас надихне на зміну іміджу.

Модні короткі стрижки 2020 і зачіски - свіжі тренди на весну

Універсальна стрижка піксі

Стрижка піксі пасує всім, тому що не обов'язково повинна бути дуже короткою. Модний подовжений асиметричний чубчик, який майстер зробив з розумом, допоможе вкоротити довге обличчя, зробити більш вузьким кругле обличчя, змістити акцент на очі і пом'якшити гострі кути за допомогою легких хвиль.

Завжди неповторний боб

Стрижка боб дарує нам відразу кілька стилів - це і повсякденний сучасний образ з грубо висушеним волоссям і, навпаки, витягнуті гладкі пасма, які додають образу елегантності.

Також можна зробити рвані пасма, які відмінно відвернуть увагу від круглих і пухких щічок. Крім того, не забувайте про модні в 2020 році кучері, які зроблять образ романтичним.

Важливий також колір волосся, від якого залежить кінцевий результат - одна і та ж стрижка на натуральному волоссі і на білявому виглядає по-різному. Зробіть модне фарбування балаяж, яке завдяки переливам відблисків додасть вашій шевелюрі розкішного об’єму.

Чарівна стрижка піксі-кроп

Асиметрична стрижка піксі з подовженим чубчиком з одного боку і виголеною скронею з іншого - це наймодніший варіант піксі весна 2020. Стрижка підкреслює гарні риси обличчя.

Ще один модний варіант піксі-кропа - це подовжені пасма на верхівці, і більш короткі, злегка виголені скроні і нижня частина потилиці. Це стрижка, яка заворожує!

Ефектна стрижка шеггі-боб

Це щось нове. З одного боку - елементи кудлатої стрижки шеггі, яка включає хотичні пасма різної довжини. З іншого боку - наш улюблений боб з короткою потилицею і подовженими пасмами спереду. Стрижка шеггі-боб дуже ефектна, неординарна, а якщо при цьому волоссю подарувати трохи яскравого кольору, то вийде дуже модна зачіска на весну 2020.

Приголомшлива стрижка шеггі-каре

Це дивовижна жіноча стрижка 2020 на весну, яку довершує прямий чубчик. До речі, чубчик без філірування, і виглядає він дуже круто. Ця диво-стрижка схожа на каре, але текстура волосся - багатошарова: пасма різної довжини додають об’єму. Такі пасма можна злегка підкрутити. З одного боку - хаос на голові, з іншого - прямий чубчик і гарна лінія каре. По довжині - на рівні підборіддя, можна трохи довше.

читайте такожНаймодніші зачіски і стрижки для кучерявого волосся на весну 2020 - фото
Нагадаємо, раніше повідомлялося, зараз в моді подовжене каре. Щоб ця стрижка, яку, до речі, ще називають лоб, додала вашому волоссю об'єму, стилісти радять передні пасма вкорочувати. Якщо ви при цьому пофарбуєте волосся - скажімо, в білявий відтінок або додасте кілька пасом кольору карамелі на темне волосся, - то вийде дуже стильний образ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти