StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мода 2020 в стилі 60-х: в моду повернулися вузькі джинси та солом'яні сумки - фото

22 березня 2020, 23:55оновлено 23 березня 2020, 17:00
Мода 2020 вирішила передати нам дух і настрій 1960-х - того загадкового, вільного і привабливого часу, коли виникли яскраві принти і вузькі джинси.

відео дня

У наших бабусь була звичка зберігати свій одяг. Напевно, тому що речі купляли зрідка, а якщо вдавалося оновити гардероб - то це була подія всього життя. Кожна сукня, туфлі й сумка мали свою історію, а також своє почесне місце в шафі. Бабусі їх періодично провітрювали, прали, прасували, і знову - на спокій у шафу.

Я не знаю, чи збереглося щось у шафі вашої бабусі, але, можливо, ви теж, як і я колись у дитинстві, обожнювали відкривати її "скарбницю" і розглядати, а інколи навіть приміряти ті дивовижної краси сукні з неймовірними візерунками. Досі пам'ятаю ті яскраві квіти незвичайної форми, які більше ніколи в житті не зустрічала. А ще - лакові туфлі з квадратним носком і квадратними підборами - дивні, але такі привабливі.

Такі спогади - це назавжди. Цілком можливо, що в такі моменти, коли в пам'яті виникають теплі і радісні світлини з минулого - і народжується нова мода. І, напевно, не випадково в 2020 році мода грає барвами 60-х. Хтось із дизайнерів скоріш за все згадав своє дитинство і захотів зберегти його назавжди, і передати новому поколінню дух і настрій того часу - такого загадкового, вільного і привабливого.

За останні кілька місяців вималювалися кілька яскравих трендів, які прийшли до нас з 60-х.

Главред дізнався, що мода 2020 обрала з 60-х років, і на що нам слід звернути увагу. У фотогалереї - яскраві сучасні зразки, оповиті тією епохою.

Мода 2020 весна - гарячі тренди родом з 60-х

Психоделічна флора - яскрава модна тенденція року

Класика і жіночність ніколи не вийдуть з моди. Тому у 2020 році квітковий принт в стилі 60-х став шалено яскравим і більш абстрактним - як на тих дивовижної краси сукнях часів молодості наших бабусь з квітами, які можна тільки вигадати і побачити уві сні.

Солом'яні сумки - модний тренд 2020

Знову в моду після невеликого забуття повернулися солом'яні сумки. Тільки в 2020 році вони не лише для літа. Солом'яні сумки стали більш універсальними, і відмінно пасуватимуть і з сукнею, і з джинсами.

Мода 2020 - це сукні і топи, в'язані гачком

Ніщо так красномовно не нагадує про далекі і романтичні 60-ті, як речі, зв'язані гачком. А якщо бути більш точними, то в моді в'язані топи і сукні. До речі, їх можна носити як поверх футболки, так і в комплекті з дуже яскравою спідньою білизною.

Сумки під крокодилячу шкіру знову в моді

У 60-х роках, коли світ сколихнула поява жіночих сумок з крокодилової шкіри, про них мріяли всі жінки, і наші бабусі, напевно, були в їх числі. Згодом крокодиляча шкіра стала занадто дорогою, щоб бути доступною для звичайної жінки. Проте, надихнувшись далекими 60-ми, мода 2020 відкрила свої двері для сумок з тисненням під крокодилячу шкіру.

У моду повернулися джинси скінні з 60-х

Несподівано, але, як виявилося, цілком передбачувано, в моду повернулися джинси скінні з високою талією, які вперше з'явилися в 60-х - тоді молодь захотіла змін і чогось більш сексуального.

читайте такожСвіт захопив новий тренд - в моді медичні маски з принтами: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, квадратний носок у багатьох асоціюється з взуттям, яке носили наші бабусі, проте, вже кілька сезонів поспіль знамениті дизайнери намагаються змусити нас полюбити таке взуття. Що ж, чергова спроба - мюлі з квадратним носком знову в моді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти