StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ламінування волосся – скільки тримається ефект і чи шкідлива процедура

25 лютого 2020, 22:55оновлено 2 березня 2020, 18:05
Якщо у вас ламке волосся, посічені кінчики, ви зіпсували волосся невдалою завивкою чи дешевою фарбою для волосся, тоді ламінування – панацея для вас.

Ламінування волосся – скільки тримається ефект і чи шкідлива процедура
У ламінування волосся є переваги та недоліки / Instagram

У світі все змынюэться настільки швидко, що інколи не встигаєш навіть озирнутися назад і підвести якісь підсумки. В індустрії краси все змінюється ще швидше.

Поки ви намагаєтеся зважитися на кардинальні зміни зачіски, або болісно вибираєте колір фарби для волосся, яка підійде вам ідеально, чи шукаєте чудо-шампунь, який зцілить ваше пошкоджене завивкою, феном, плойкою або гребінцем волосся, інші вже ламінують волосся.

відео дня

Якщо ви ще не знаєте, що це таке, то, напевно, ви відразу згадали чергу до канцелярського відділу і ламінування документів – якогось свідоцтва чи довідки. І якщо у вас виникає думка, що ця процедура захищає волосся, то логіка у вас залізна.

Що таке ламінування волосся

Так от, ламінування волосся ще називають запаюванням. Якщо говорити простими словами, то суть ламінування в тому, щоб обгорнути волосся в своєрідну "плівку".

Якщо у вас ламке волосся, постійно дратують посічені кінчики або ви зіпсували волосся невдалою завивкою чи "обпалили" його дешевою фарбою, тоді ламінування – це та чарівна "пігулка", яка допоможе вам виглядати на мільйон доларів.

А ще ламінувати можна здорове волосся. Якраз вже весна, скоро сонце почне в буквальному сенсі "смажити" усіх нас, і захистити волосся від УФ-променів – ваше головне завдання.

Ламінування волосся – скільки тримається ефект і чи шкідлива процедура
Ламінування волосся До та Після / Instagram

Переваги ламінування волосся

Якщо ви зважитеся на цю процедуру, то перш, ніж бігти до салону краси, УВАЖНО оцініть плюси та мінуси ламінування. Як і у багатьох речей, у ламінування є і недоліки.

Сьогодні в інтернеті багато інструкцій для ламінування волосся в домашніх умовах, але краще не поспішайте, не зайвим буде завітати до салону краси, де ви зазвичай стрижетеся, і порадитися безпосередньо з майстрами.

Не вірте одразу порадам тих, хто пише тільки позитивні відгуки про цю процедуру і переконує вас у тому, що це єдиний можливий варіант вирішення вашої проблеми. Потім може виявитися, що вирішити свою проблему ви могли інакше.

Отже, обіцяні плюси ламінування волосся.

Візуально волосся майже відразу стане здоровим – точніше, буде здаватися такими. З'явиться блиск, сяйво і густина – волосся стає міцнішим.

Про посічене волосся залишиться тільки неприємний спогад, від якого ви дуже швидко позбудетеся.

Якщо у вас пофарбоване волосся, то колір не буде швидко змиватися.

Якщо у вас кучеряве або хвилясте волосся, то готуйтеся до зміни структури волосся – воно стане прямим і слухняним.

Недоліки ламінування волосся

Якщо надумали ламінувати волосся, тоді вам слід перед цією процедурою його пофарбувати. Інакше вам доведеться задовольнятися тим кольором, який є.

Ті, хто любить локони, можуть одразу запасатися тоннами засобів для укладання волосся, або забути про локони. Справа в тому, що після ламінування волосся стає щільним. Важке волосся – лютий ворог локонів, після безлічі зусиль ви будете шоковані – не встигнете доїхати до вечірки, як локони розтануть, немов сніг на сонці. Тому про модні в 2020 році кучерики і локони можете забути – якщо зважитеся на ламінування волосся.

Після процедури ламінування волосся, вам доведеться піти в магазин і придбати спеціальні засоби для догляду за волоссям. Від улюбленого шампуню, бальзаму і маски доведеться відмовитися, адже вони зведуть нанівець всі ваші зусилля.

Будьте готові до того, що ваше волосся буде швидко жирніти.

Не МОЖНА ламінувати волосся тим, хто чекає на малюка або годує грудьми.

Скільки тримається ефект і як часто робити

Про ефект ламінування волосся в домашніх умовах розповімо іншим разом. А от якщо ви зробите цю процедуру в салоні краси, то насолоджуватися ефектом волосся як у дівчини з реклами популярного шампуню можна буде від 30 до 45 днів.

Потім вам потрібно буде повторити процедуру, або забути про неї, і шукати нову можливість подарувати волоссю бажаної краси.

До речі, ваше волосся від ламінування не постраждає.

читайте такожФарбування 2020 весна – названі наймодніші кольори волосся: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, якщо у вас кругле обличчя, то неправильна зачіска може візуально зробити обличчя повним, чого допускати не можна. В той же час вдало підібрана жіноча стрижка для круглого обличчя підкреслить ваші найкращі риси - гарну посмішку, великі очі, в яких можна потонути, симпатичні ямочки на щоках і маленький носик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти