StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні чубчики 2020 - в моду повернувся чубчик із 70-х та дитячий чубчик: фото

19 лютого 2020, 23:00оновлено 21 лютого 2020, 18:15
Модні чубчики почали свою переможну ходу по всьому світу. Весна - найкращий час, щоб освіжити образ за допомогою гарного і стильного чубчика.

Чубчик – дуже чутливий елемент зачіски, тому багато хто геть від нього відмовляється. Одних дратує те, що доводиться його постійно коригувати, інші вбили собі в голову, що чубчик – це зовсім не модно, а треті просто бояться ризикувати щось у собі змінити.

відео дня

При цьому чубчик – найпростіший спосіб змінити зовнішність, адже довжину волосся можна залишити без змін, тільки трішки освіжити кінчики волосся.

І якщо взимку багато жінок навіть чути не хотіли про чубчик – адже під шапкою він зовсім недоречний, то весна – саме час для того, щоб спробувати зробити модний чубчик.

А чубчики, між іншим, почали свою переможну ходу по всьому світу. До речі, якщо ви спостерігали за церемонією вручення Оскара, то повинні були звернути увагу на те, що чубчик став фішкою багатьох знаменитостей.

Главред дізнався, які чубчики будуть модними в 2020 році і з якими стрижками їх краще всього поєднувати – подивіться фотогалерею, можливо, вас щось надихне і ви захочете зробити зачіску з чубчиком.

Модні чубчики 2020 жіночі

Прямий чубчик

Найпопулярніша зачіска, яка зараз користується неймовірним попитом серед жінок – це пряме каре з чубчиком – довжина волосся доходить до підборіддя або навіть до рівня скул. Для тих, хто не готовий сильно укорочувати волосся - є прекрасна альтернатива – подовжене каре. Чубчик при цьому повинен бути рівним без філіровки – він гарно підкреслює очі.

Чубчик для піксі

Улюблена багатьма коротка стрижка піксі робить обличчя більш м'яким, якщо додати подовженуий косий чубчик. При цьому чубчик може бути і досить об'ємним, і важким. А якщо цей чубчик злегка підкрутити – то вийде справжній голлівудський образ.

Подовжений чубчик на бік

Якщо у вас обличчя квадратної форми, то багатошарова зачіска з подовженим чубчиком на бік – те, що пом'якшить ваші гострі краї. Взагалі подовжений чубчик на бік – чудовий вариіант для тих, кому потрібно відкоригувати форму обличчя.

Чубчик з минулого

Для любительок модних у цьому році кучериків найкращий чубчик – такий же кучерявий, і він має виглядає так, немов ви лягли спати з мокрим волоссям. Кучерявий чубчик, що стирчить у різні боки – це дуже спокусливо.

Багатошаровий чубчик

В моду повернувся чубчик, який гарно обтікає обличчя – по центру трохи коротший, а чим ближче до скронь - тим стає довшим. Такий чубчик стрижеться легкими пасмами. Цей варіант відмінно підходить тим, хто любить збирати волосся у хвіст.

Кудлатий чубчик

Подовжений прямий чубчик, зачесаний набік і трішки розпатланий – стильне рішення для середнього волосся. Якщо легенько підкрути волосся і чубчик – додати їм м'яких хвиль – вийде карколомно.

Чубчик-коса

Останнім часом дуже модно заплітати чубчик у невелику косичку. Виглядає приголомшливо і дуже ефектно. З одного боку, ви зробили акцент на чубчик, а з іншого – він вам не заважає, й до всього прикрашає волосся.

А-подібний чубчик

Коли потрібно відвести очі від підборіддя, в хід йде А-подібний чубчик. Це подовжений прямий чубчик, з центральним проділом – волосся розтікається по сторонам, всі акценти при цьому зміщуються на куточки біля очей. Цей варіант ідеальний для довговолосих красунь.

Диснеївський чубчик

Ледь помітний чубчик, який переходить в загальну довжину волосся – це завжди дуже ніжно і витончено. По суті, чубчика як такого й немає – є кілька тоненьких пасм, які спокусливо спадають на обличчя.

Дитячий чубчик

Милий дитячий чубчик, який виглядає дуже навіть по-французьки, — це справжній прорив 2020 року. Дитячий чубчик може бути коротким або подовженим – все залежить від форми обличчя. Зверніть увагу, дитячий чубчик володіє приголомшливим ефектом омолодження і додає образу чарівності.

Чубчик в азіатському стилі

Широкий чубчик, який гарно відкриває обличчя – це модний тренд сезону. При цьому сам чубчик починається досить високо, він густий і доходить до рівня очей. Останній штрих – чубчик треба трішки зачесати на бік. Це дуже симпатичний варіант.

Чубчик на два боки штори

Якщо вам подобається довгий чубчик, але дратує волосся на очах – можете плескати в долоні – в моду з 70-х прийшов крутий чубчик на два боки під назвою штори.

Чубчик-штори 2020 - гарне рішення для тих, в кого високе чоло. Також незаперечною перевагою цього чубчика є те, що він невибагливий, і в міру відростання його можна укладати за вушка – ваше обличчя стане більш м'яким.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, особливого шарму жінкам у віці за 40 додає стрижка каре. Можна навіть сказати так – каре раптово починає грати новими барвами. Ви можете зробити легкі хвилі, або вирівняти волосся – в обох випадках будете на висоті. Довжина – на розсуд, але врах*йте: в моді рівний, майже тупий зріз.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти