StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Весняний манікюр 2020 - стильний манікюр марсала та бордові нігті: фото

22 лютого 2020, 10:15
Бордовий манікюр і манікюр марсала найчастіше вибирають упевнені в собі та сильні жінки, які точно знають, чого хочуть від життя.

Бордовий манікюр побив усі рекорди за популярністю, і в історію нейл-арту точно вписав себе назавжди. У бордових нігтів купа прихильниць, які не планують від нього відмовлятися навіть тоді, коли тілесний манікюр заполонив усе довкола. І навіть навесні бордовий манікюр і манікюр марсала будуть на висоті!

відео дня

Бордовий колір, мов смачне вино, - наповнений енергією, він пристрасний, сильний і, безумовно, харизматичний. Саме тому бордовий манікюр і манікюр марсала найчастіше вибирають упевнені в собі та сильні жінки, які точно знають, чого хочуть від життя.

Класичний бордовий – не такий яскравий, як червоний, і не такий грубий, як чорний. Він не надто доброзичливий у сенсі поєднання з іншими кольорами, але все ж і не одинак. Найідеальніші дуети - бордовий з білим, молочним, бежевим, слоновою кісткою, кремовим і світло-сірим.

Главред зібрав модні варіанти весняного манікюру марсала і бордового манікюру до фотогалереї - обов'язково зазирніть до неї, бо там є з чого вибрати.

Весняний манікюр марсала та бордові нігті 2020

Стильний манікюр на короткі нігті

Якщо у вас короткі нігті, і ви цінуєте практичність, тоді бордовий колір та колір марсала саме для вас. Взагалі ці елегантні відтінки виглядають чудово, і не має значення, якої довжини ваші нігті. Так собі і запишіть - бордовий манікюр на короткі нігті та манікюр марсала на короткі нігті - це дуже стильно!

Бордові матові нігті

Бордовий колір, як і колір марсала, настільки розкішні, що прикрашати нігті не обов'язково. Зробіть матовий бордовий манікюр і переконаєтеся в цьому самі. Насолоджуйтеся оксамитовим кольором – він цього вартий. Разом з тим, якщо ви хочете щось особливе, то додайте якусь прикрасу у мінімалістичному стилі.

Гарний манікюр марсала комбінований

Якщо вам подобаються і матові нігті марсала, і глянцеві, то чому б не зробити половину нігтів матовими, а половину глянцевими? Вийде дуже гарний манікюр марсала 2020. Спробуйте - ви точно не програєте!

Бордовий манікюр з глітером

Якщо плануєте відвідати якусь вечірку, то глітер допоможе перетворити ваші руки у справжній витвір мистецтва. Взагалі блиск і бордовий колір відмінно поєднуються. Більше того, блиск на тлі бордового не виглядає дешево і не дратує. Бордовий манікюр з глітером – це свято на ваших нігтях.

Бордовий манікюр котяче око

Обов'язково зазирніть всередину феєричного бордового кольору – а допоможе вам у цьому манікюр котяче око. Бордовий манікюр котяче око вражає фантастичним сяйвом. До речі, такий варіант манікюру можна урізноманітнити малюнком на безіменному пальці.

читайте такожВесняний манікюр - у моду повернулися нігті з 70-х і жовтий манікюр: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, нігті кольору яєчного жовтка у поєднанні з білими нігтями – приголомшлива основа для всіляких квіткових принтів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти