Пандемія Covid-19 - омбудсмен знайшла серйозні проблеми на виборчих дільницях

23 жовтня 2020, 17:12
За два дні до виборів уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова виявила кілька проблем на виборчих дільницях.
Ділянка
Омбудсмен знайшла серйозні проблеми на виборчих дільницях / УНІАН

Станом на 23 жовтня нинішнього року жодна виборча дільниця на місцевих виборах в Україні (за два дні до голосування) не забезпечена приладами для температурного скринінгу та дезінфекторами.

Про це заявила уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова на офіційному брифінгу. Омбудсмен прогнозує - якщо ділянки належним чином не будуть обладнані, то після місцевих виборів кількість хворих на Covid-19 збільшиться в рази.

"На сьогоднішній день жодна ділянка не забезпечена скринінгом і дезінфікуючими розчинами, щоб людина могла ними скористатися, обробити руки", ‒ сказала Денисова.

За словами обмудсмена, на виборчих дільницях запевняють, що вже найближчим часом будуть забезпечені всім необхідним для голосування в умовах пандемії коронавірусу.

"Ми будемо перевіряти 25 жовтня, чи реалізуються карантинні заходи, щоб людина потрапляла на ділянку тільки в масці, щоб, безумовно, був скринінг температурний", — заявила вона.

Місцеві вибори і коронавірус - що було раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти