Опора назвала нові дані щодо явки на місцевих виборах

25 жовтня 2020, 18:54
Явка на місцевих виборах у 2015 році в аналогічний час становила понад 36%.
Вибір
Українці не прагнуть брати участь у голосуванні на місцевих виборах / УНІАН

Станом на 16:00 за київським часом, явка виборців на місцевих виборах-2020 в Україні склала 27. Примітно, 5 років тому явка була вищою більш ніж на 9%.

Про це свідчать дані громадянської мережі ОПОРА, повідомляє координатор організації Ольга Айвазовська на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Явка на 16:00 по всій країні за даними громадянської мережі ОПОРА становить 27%. Похибка 0,84%. У цей же час на місцевих виборах 2015 року явка була 36,2%", - почеркнула голова організації.

Опора назвала нові дані щодо явки на місцевих виборах

За даними Центральної виборчої комісії, станом на 13:00, найвища явка на вибори фіксувалася в Одеській області – 26%. Найнижча - у Чернівецькій та Івано-Франківській областях – 14%. У Києві на вибори прийшли 16,2% виборців.читайте такожСкандал і оголення: Зеленський проголосував на виборах і взяв участь в опитуванні

Місцеві вибори в Україні-2020

  • У неділю, 25 жовтня, на всіх українських територіях, крім анексованого Криму, окупованих окремих районів Донецької та Луганської областей, а також деяких контрольованих Києвом районів на Донбасі, проходять місцеві вибори.
  • Українцям пропонується обрати нових мерів голів ОТГ та депутатів усіх рівнів. Щоб виборці не заплуталися, у ЦВК вирішили видавати громадянам бюлетені різного кольору.
  • Виборчі дільниці, згідно із законодавством, закриваються о 20:00 за київським часом.
  • У пропрезидентській партії вже заявили, що перші результати голосування можуть з'явитися вже в обід, 26 жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти