Оприлюднено результати екзит-полу на виборах мера Одеси

15 листопада 2020, 20:33
Найбільшу кількість голосів отримав Геннадій Труханов.
Місцеві вибори, 2020
КМІС пророкує на виборах в Одесі перемогу Труханову / УНІАН

Станом на 17:00 у другому турі виборів мера Одеси перемагає чинний мер міста Геннадій Труханов, він випереджає свого опонента від партії ОПЗЖ Миколу Скорика майже на 13%.

Як свідчать дані екзит-полу Київського міжнародного інституту соціології, у Труханова - 55,1% голосів виборців, у Скорика-42,8%.

Станом на 17.00 опитано 1780 респондентів на 40 виборчих дільницях. Застосовувалася методика "таємного голосування "" рівень досяжності (кількість виборців, які погодилися взяти участь в опитуванні) становить 66.6%. Похибка вибірки не повинна перевищувати 3-4%.

відео дня

читайте такожУ слузі народу розповіли, як виграли місцеві вибориЯк відомо, у першому турі виборів міського голови Одеси Геннадій Труханов набрав 34,40%, Микола Скорик - 17,93%.

15 листопада в ряді міст України проходить другий тур місцевих виборів. За даними громадянської мережі Опора, станом на 13: 00 явка на місцевих виборах в Україні — майже 11%.

Місцеві вибори в Україні-про що раніше повідомляв головред:

  • Другий тур місцевих виборів у деяких містах України призначений на 15 листопада, а в деяких - на 22 Листопада.

  • Сьогодні вибори проходять у Кам'янець-Подільському( Хмельницька область); Краматорську (Донецька область); Луцьку (Волинська область); Одесі (Одеська область); Сумах (Сумська область); українці (Київська область); Херсоні (Херсонська область).

  • У неділю, 25 жовтня, на підконтрольних Києву територіях (крім деяких контрольованих районів на Донбасі) відбулися місцеві вибори. Явка на вибори становила 36,98%.

  • ЦВК виклав у Мережу результати виборів до місцевих рад. 2 листопада 2020 року весь масив інформації щодо місцевих виборів-2020 був опублікований на сайті Центрвиборчкому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти