Зміни для ФОПів з 1 серпня: кого торкнеться

31 липня 2020, 17:55
Фізичних осіб-підприємців (в просторіччі ФОПів) з 1 серпня чекають помітні зміни в роботі
Зміни роботи ФОПів в Україні з 1 серпня / УНІАН
Зміни роботи ФОПів в Україні з 1 серпня / УНІАН

В Україні стартує перший етап змін в законодавстві про нові правила роботи для фізичних осіб-підприємців. З суботи 1 серпня 2020 року ці фірми отримали можливість використання програмних розрахунково-касових апаратів.

Про це повідомляють в прес-службі Міністерства фінансів.

Як зазначають у відомстві, з 1 січня 2021 року розпочався другий етап - використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для певних видів діяльності II-IV груп фізичних осіб-підприємців стане обов'язковим.

відео дня

Далі, з 1 квітня 2021 року стартує третій етап - застосування РРО (традиційних або програмних) стане обов'язковим для фізичних осіб-підприємців, які є платниками єдиного податку II, III, IV груп незалежно від видів діяльності.

До слова, цю реформу уможливили прийняті Верховною радою 20 вересня 2019 року закони. Ці документи внесли корінні зміни в систему адміністрування податків і використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

читайте такожАвтомобілістів мають намір обкласти новим жорстким податком: що пропонують

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що адвокати та нотаріуси з кінця квітня 2020 року зобов'язані перевіряти гроші своїх клієнтів - заради їх ідентифікації та верифікації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти