Зліт тарифів на комуналку: у Кабміні розповіли, чого очікувати одержувачам субсидій

29 грудня 2020, 09:25оновлено 29 грудня 2020, 17:26
В Україні отримують субсидії 3,1 млн домогосподарств.
Субсидія, квитанція
У Кабміні нагадали, що близько 1,8 млн сімей отримують пільги від 25 до 100% на оплату ЖКГ-послуг / УНІАН

На домогосподарствах, які отримують пільгу на сплату комунальних послуг, не позначиться підвищення тарифів в Україні, оскільки витрати покриватиме держава шляхом збільшення субсидій.

Як повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики в соціальній мережі Facebook, на базі діючої системи надання субсидій 3,1 млн домогосподарств, які вже отримують пільгу, не зіткнуться з підвищенням тарифів.

При цьому домогосподарства, які раніше не користувалися субсидіями і не зможуть сплачувати житлово-комунальні послуги у зв'язку з підвищенням тарифів, мають право звернутися за отриманням пільг на дистанційній основі на сайті міністерства або надіслати заяву та декларацію поштою до органу соціального захисту населення.

Зліт тарифів на комуналку: у Кабміні розповіли, чого очікувати одержувачам субсидій

У відомстві нагадали, що близько 1,8 млн українських сімей користуються пільгами під час сплати комунальних платежів зі знижкою від 25 до 100%.читайте також"Цинічненько, за межею": у Мережі пройшлися по скасуванню пільгового тарифу на світло

"Крім цього, майже 1,8 млн сімей користується пільгами при оплаті ЖКП і мають знижку від 25 до 100 відсотків залежно від категорії пільговика", - підкреслили у Мінсоцполітики.

Тарифи на комуналку в Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти