StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Креативні привітання з Днем рекламщика – проза, вірші, гіф і картинки

23 жовтня 2020, 00:19
На День рекламщика оригінальні привітання в прозі своїми словами, прикольні вірші, короткі смс, креативні листівки і картинки – зібрав Главред.
День рекламщика ( День рекламіста) - привітання креативні та листівки
День рекламщика ( День рекламіста) - привітання креативні та листівки / Колаж Главреда

На День рекламщика привітання дарують 23 жовтня. Офіційна назва свята – День працівників реклами, ще кажуть: День рекламіста. З Днем рекламщика цього дня вітають і в Україні, і в Росії, і в світі.

Реклама – професія давня: вона була і в Стародавньому Єгипті, і в Стародавньому Римі – можна сказати, веде свій початок із витоків цивілізації. Офіційно ж перше в світі рекламне агентство відкрилося в 1842 році – і, зрозуміло, в США, на батьківщині капіталізму.

Саме свято досить молоде: святкують День рекламіста з 1994 року. А дата, коли відзначається День рекламника – фіксована (як ми вже сказали – це 23 жовтня).

відео дня

читайте такожЯк прибрати рекламу на YouTube при перегляді роликів: потрібен один символІ привітання з Днем рекламщика в цей день приймають всі представники сфери рекламних послуг – від укладачів рекламних гасел і текстів до менеджерів. День піарника і День маркетолога також пов'язані зі святом рекламників, хоча, наприклад, у маркетологів буде ще й окреме, особисте, свято – 25 жовтня.

Главред зібрав на День рекламщика оригінальні та креативні привітання в прозі своїми словами, прикольні вірші, короткі смс, красиві листівки і картинки.

День рекламщика – поздравления и открытки на русском языке

День рекламщика: привітання в прозі, у віршах і смс

Вітаю з Днем працівників реклами. Бажаю нескінченного потоку креативних і унікальних ідей, гучних слоганів, що запам'ятовуються. Нехай завжди має успіх твоя реклама, нехай постійно призводить до щастя тебе твоя доля.

День рекламщика день рекламіста День працівника реклами - красиві вітальні листівки прикольні картинки
Колаж Главреда

***

Святкуй із нами

День працівників реклами!

Життя прекрасне й променисте

Буде нехай у рекламіста!

***

Рекламщик, зі святом! Бажаю створювати креативні рекламні гасла, що засідають в головах, як популярні хіти! Бажаю знаходити деталі, що чіпляють, щоб продати все, що тільки можна! Бажаю вміти так смачно розповідати про товар, щоб леді захотіла купити набір гайкових ключів, слюсар – набір для вишивання бісером, а бабуся божа кульбаба – скейт!

***

Приймай же привітання,

Наш рекламний цар і бог!

Нехай з тобою натхнення

Пройде безліч доріг!

***

Працівник реклами, завдання твоє складне і важливе. Ти знайомиш людей із товарами, послугами з привабливої сторони, при цьому нітрохи не прикрашаючи, не обманюючи. Ти виконуєш роботу на вищий бал, тому прийми заслужені привітання та побажання щастя, удачі, творчого мислення і вільного польоту фантазії. Зі святом!

***

З Днем працівників реклами вас вітаю,

Нехай фантазія ніколи вам не зрадить,

Більше креативу й грошей вам бажаю:

Ці "товариши" ніколи не завадять.

***

Ти загартовуєшся, як сталь, на напруженій роботі, покликаній поглинути весь запас твого натхнення, але сьогодні, в День рекламника, посміхнися і відпочинь хвилинку! Прислухайся до того, що ми бажаємо тобі – безхмарно щасливого життя з тисячею бажаних благ!

***

З Днем рекламщика вітаємо

І бажаємо свіжих ідей!

І фантазії невичерпної!

І приємних добрих гостей!

***

З Днем рекламщика! Бажаю зрозумілих замовників, натхнення в роботі, щастя в особистому житті і грошей – на всі твої, від маленьких до найнескромніших, капризи!

***

Всіх працівників реклами вітаємо

І, звичайно, від душі бажаємо:

І замовлень, і любові, і натхнення,

І по життю стовідсоткового везіння!

***

У своє свято, в День рекламщика, ти, креативно розпушивши пір'ячко, яскравою пташкою постаєш перед нами, і ми навіть не хочемо тебе відпускати, так скучили і міцно любимо, поважаємо! Прийми добрі побажання від людей, близьких тобі, і живи відтепер тільки щасливо, купаючись у всіляких благах цього світу і дивлячись на нього з кращого боку, на якій завжди для тебе світить сонце!

День рекламщика - картинки і листівки з Днем рекламіста

день рекламщика листівка прикольна
День рекламіста привітання листівки картинки
з днем працівників рекламщика картинки красиві
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти