StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

День енергетика: запальні привітання та яскраві листівки для героїв невидимого фронту

22 грудня 2022, 01:30оновлено 22 грудня 2022, 08:17
Розповімо, коли і кого привітати з Днем енергетика найтеплішими словами.
З Днем енергетика листівки
З Днем енергетика листівки

Професійні свята - ще одна можливість привітати працівників тієї чи іншої сфери. Одним з таких свят є День енергетика. Без цієї професії життя сучасних українців важко уявити. Вони стали бійцями невидимого фронту, які відновлюють енергетичну систему України після чергового ворожого обстрілу. Ці люди дійсно заслужили найтепліших слів на свою адресу.

Главред розповів, як українці відпочиватимуть в грудні і січні на Новий рік і Різдво "Вихідні на Новий Рік 2023 та Різдво: що змінилося".

День енергетика: історія і традиції свята

Вперше День енергетика відзначили ще в СРСР. Тоді в 1966 році був виданий указ, який закріпив дату свята – 22 грудня. Пізніше фіксовану дату змінили плаваючою - третьою неділею грудня. Після того, як Україна стала незалежною державою дату святкування, повернули на 22 грудня.

відео дня

У цей день потрібно привітати з Днем енергетика всіх, хто має відношення до професії, створює умови для вироблення і доставки електроенергії споживачам. Всіх, хто працює на електростанціях, теплоелектростанціях, теплоелектроцентралях, обленерго та інших підприємствах і компаніях заслуговує на привітання з Днем енергетика у віршах, прозі, листівках.

Кого вітати з Днем енергетика? В першу чергу всіх тих, хто працює в цій сфері, а також учнів профільних навчальних закладів, студентів-енергетиків, а також їх викладачів.

З Днем енергетика: привітання у віршах і прозі, листівки

Главред пропонує вибрати теплі слова, щоб привітати колег, друзів, рідних з Днем енергетика. Вірші, проза, привітання своїми словами, офіційні і прикольні, листівка і картинки ви знайдете далі.

***

Вітаю з Днем енергетика і побажати хочу неймовірної сили струму і життєвої енергії, що розбурхує, безаварійного щастя і зарплати, що не поміщається в дві руки. Бажаю, щоб в роботі не було поривів, а в житті – душевних або нервових зривів.

***

Вітаю людину, що несе світло - майже Прометея. Людину, яка довела, що пророцтва Майя про кінець світу — вигадка. Людину, якій за обов'язком професії необхідні міцні сталеві кігті, знання добірного мату і любов до висоти, немов птиці. Бажаю завжди працювати з відповідальністю і толком. Даремно не ризикувати і не балуватися зі струмом. Ніколи не плутати мінус і плюс і завжди тримати руку на пульсі. З Днем енергетика!

***

З Днем енергетика, панове! Надалі радуйте нас тільки хорошими новинами! Нехай змінні, що впливають на ціну електроенергії, залишаються без великих змін і не відображаються на наших рахунках за електроенергію. Обіцяєте? Удачі і добра.

***

У День енергетика бажаємо вам,

Щоб світилися радістю посмішки,

Щоб любов свій біг по проводах

Вела в житло ваше без помилки.

***

Нехай Енергія Всесвіту

Допомагає яскравіше жити,

Адже почесно, безсумнівно,

Енергетиками бути.

***

Щоб вирішувалися завдання будь-які,

Щоб завжди незмінно щастило.

Якщо працюють люди такі,

Значить, нам буде тепло і світло.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти